Τα κρεμαστά σκουλαρίκια είναι πάντα στη μόδα, είναι κομψά, μπορείτε να τα συνδυάσετε με όλες σας τις εμφανίσεις και κάθε φορά προσθέτουν τη δικιά τους χάρη στο προσωπικό σας στυλ.  Πως όμως μπορείτε να τα αναδείξετε καλύτερα;

Συνδυάστε τα με ένα κολιέ

Είτε βρείτε ένα έτοιμο ζευγάρι από κρεμαστά σκουλαρίκια και κολιέ είτε το δημιουργήσετε μόνο σας δώστε έμφαση στο μήκος του κολιέ.  Εάν θέλετε ένα πιο κλασικό τρόπο να τα συνδυάσετε επιλέξτε ένα μακρύ κολιέ ενώ αν θέλετε να παραμείνετε κλασική αλλά με μια μοντέρνα νότα προτιμήστε ένα πιο εφαρμοστό κολιέ όπως είναι τα choker.

Συνδυάστε τα με δαχτυλίδια

Επιλέγοντας δαχτυλίδια με πολύτιμους λίθους όπως είναι τα ρουμπίνια ή τα σμαράγδια και συνδυάζοντάς τα με παρόμοια κρεμαστά σκουλαρίκια θα αποπνεύσετε ένα μοναδικό αέρα προσωπικού στυλ.  Η εμφάνιση σας θα  είναι εντυπωσιακή και το σίγουρο είναι ότι θα τραβάει τα βλέμματα.

Φορέστε τα μόνα τους

Μην τα συνδυάσετε με κανένα άλλο αξεσουάρ, απλά φορέστε ένα λευκό μπλουζάκι τα εντυπωσιακά κρεμαστά σας σκουλαρίκια και θα είστε έτοιμες από το πρωί μέχρι το βράδυ.  Συνήθως αυτός ο τρόπος είναι για πιο καθημερινές εμφανίσεις και έχει ένα μινιμαλιστικό στυλ.

Τα κρεμαστά σκουλαρίκια ταιριάζουν σε όλα τα στυλ και όλες τις εμφανίσεις. 

Για κοριτσίστικες εμφανίσεις επιλέξτε ένα ζευγάρι μοντέρνα κρεμαστά σκουλαρίκια και συνδυάστε το με ένα στράπλες φόρεμα ή μπλούζα, φορέστε τα μυτερά σας παπούτσια, κρατήστε ένα μικρό τσαντάκι και μην φοβηθείτε να χτενίσετε τα μαλλιά σας σε ανάλογα ύφος.

Για καθημερινές εμφανίσεις συνδυάστε τα ρούχα σας με χρωματιστά κρεμαστά σκουλαρίκια.  Ένα πουλόβερ εκρού χρώματος πηγαίνει τέλεια  με μπλε ή πράσινα κρεμαστά σκουλαρίκια και αποτελεί ιδανική επιλογή για το χειμώνα.  Επίσης, εάν θέλετε πιο ήρεμες εμφανίσεις για την καθημερινότητα σας μπορείτε να διαλέξετε ένα ζευγάρι με μινιμαλιστικά σχέδια.  Ενώ, αν είστε πιο boho διαλέξτε ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με έμφαση στο σχέδιο παρά στο χρώμα.  Για παράδειγμα επιλέξτε φτερά ή φούντες αλλά διατηρήστε το χρώμα διακριτικό.

Για επαγγελματικές ή πιο κομψές εμφανίσεις διαλέξτε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια μεσαίου μεγέθους.  Το σχέδιο εξαρτάται από το προσωπικό σας στυλ και γούστο.  Ωστόσο, μια μοντέρνα πρόταση για να συνδυάσετε τα ρούχα της δουλειάς ή κάποιας επίσημης εκδήλωσης είναι τα κρεμαστά σκουλαρίκια σε γεωμετρικά σχήματα.

Για βράδυνες εμφανίσεις προτιμήστε πιο μακριά ή μεγαλύτερα σχέδια.  Είτε φορέσετε το εντυπωσιακό σας φόρεμα είτε ένα τζιν με ένα μπλουζάκι, συνδυάστε το ντύσιμο σας με ένα εντυπωσιακό κρεμαστό σκουλαρίκι με πολύτιμους λίθους, πέτρες ή στρας και θα είστε φανταχτερή και λαμπερή όπου και αν πάτε.

Τα κρεμαστά σκουλαρίκια αποτελούνε αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας.  Φορέστε τα άφοβα από το πρωί έως το βράδυ και κλέψτε τα βλέμματα σε κάθε σας εμφάνιση.