Η προετοιμασία για ταξίδια μπορεί να είναι ένας πραγματικός πονοκέφαλος ειδικά με τα κοσμήματα. Τα κολιέ μπερδεύονται, τα μικρά σκουλαρίκια χάνονται στα βάθη της τσάντας σας και ανησυχείτε μήπως τα πιο ευαίσθητα κοσμήματα σας καταστραφούν.

Θα σας δείξουμε πόσο εύκολο μπορεί να είναι να διατηρήσετε τα κοσμήματά σας οργανωμένα και ασφαλή ενώ ταξιδεύετε, είτε πακετάρετε για καλοκαιρινές διακοπές είτε είστε συνεχώς εν κινήσει για δουλειά! Διαβάστε παρακάτω για τα αγαπημένα μας hacks συσκευασίας κοσμημάτων DIY (συμπεριλαμβανομένων συμβουλών για το πώς να μην μπερδεύετε τα κολιέ σας όταν ταξιδεύετε!).

Πριν ξεκινήσετε να μαζεύετε…

Πριν καν ανοίξετε τη βαλίτσα σας, είναι σημαντικό να αποφασίσετε ποια κοσμήματα θέλετε να συσκευάσετε για τις διακοπές σας. Μπορείτε να το βασίσετε γύρω από τα ρούχα που παίρνετε, αν ξέρετε ποια ρούχα θα πάρετε μαζί σας εκ των προτέρων, ή ίσως θα έχετε μερικά βασικά κομμάτια στο μυαλό σας που λειτουργούν για κάθε περίσταση. Οι βασικές συμβουλές μας όταν αποφασίζετε ποια κοσμήματα θα πάρετε στις διακοπές σας:

Κρατήστε το minimal

Δεν θέλετε να πάρετε μαζί σας ολόκληρη την μπιζουτιέρα σας! Πάρτε μερικά ευέλικτα αξεσουάρ που λειτουργούν για κάθε στυλ. Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα σετ κοσμημάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας και ένα σετ βραδινών κοσμημάτων, ώστε να μπορείτε εύκολα να μεταβείτε από το απλό στην παραλία στο βραδινό glam.

Αφήστε τα κοσμήματα αξίας σπίτι

Όσο κι αν αγαπάτε αυτό το πολύτιμο διαμαντένιο κολιέ, καλύτερα να μείνει πίσω! Είτε τα κοσμήματά σας έχουν συναισθηματική είτε χρηματική αξία, τα πιο πολύτιμα κομμάτια σας δεν αξίζει να τα χάσετε. Εάν δεν είστε σίγουρες για το αν πρέπει ή όχι να πάρετε κάτι, απλώς αναρωτηθείτε: Θα μπορούσα να αντικαταστήσω αυτό το κόσμημα; Τώρα που έχετε αποφασίσει ποια αξεσουάρ θα πάρετε μαζί σας στις διακοπές, ας προχωρήσουμε στους καλύτερους τρόπους για να συσκευάσετε κοσμήματα για ταξίδια!

Χρειάζεστε έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να συσκευάσετε τα κοσμήματά σας για τις διακοπές σας; Θα εκπλαγείτε με το τι μπορείτε να κάνετε με λίγα μόνο αντικείμενα από όλο το σπίτι! Διαβάστε παρακάτω για τα αγαπημένα μας κοσμήματα DIY, με συμβουλές για το πώς να μην μπερδεύετε τα κολιέ ενώ ταξιδεύετε και καινοτόμες ιδέες αποθήκευσης σκουλαρικιών.

Πώς να συσκευάσετε κολιέ και βραχιόλια

Το κόλπο με το καλαμάκι: Περάστε το ένα άκρο του κολιέ μέσα από ένα καλαμάκι και στη συνέχεια στερεώστε το. Τόσο απλά! Είναι το πιο αποτυχημένο hack συσκευασίας κολιέ που υπάρχει. Για τα πιο ευαίσθητα κομμάτια σας, είναι ένα δοκιμασμένο τέχνασμα για να σταματήσετε τα κολιέ σας από το να μπερδεύονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Η μέθοδος της πετσέτας: Τοποθετήστε τα κολιέ σε μια μικρή πετσέτα, αφήνοντας μερικά εκατοστά χώρου μεταξύ τους. Τυλίξτε την πετσέτα κατά μήκος και διπλώστε την στη μέση και, στη συνέχεια, προσθέστε ελαστικές ταινίες σε κάθε άκρο για να κρατήσετε το ρολό κοσμημάτων DIY στη θέση του. Αυτό θα κρατήσει τα κολιέ σας από το να μπερδεύονται ενώ ταξιδεύετε!

Πώς να συσκευάσετε σκουλαρίκια

Η μέθοδος κάρτας: Κάντε τρύπες σε ένα κομμάτι άκαμπτης κάρτας και, στη συνέχεια, απλά τοποθετήστε τα σκουλαρίκια σας! Τα σκουλαρίκια με κουμπώματα μπορούν να στερεωθούν με ασφάλεια στην κάρτα σας.

Θήκες χαπιών: Εάν δεν έχετε ένα από αυτά, είναι εξαιρετικά φθηνά! Μια εξαιρετική επιλογή για τη συσκευασία σκουλαρικιών ή άλλων μικρών και λεπτών κοσμημάτων. Κάθε ζευγάρι μπορεί να έχει το δικό του χώρο, διατηρώντας τα τέλεια οργανωμένα.