Ο ερχομός του φθινοπώρου σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να προσαρμόσετε την γκαρνταρόμπα σας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να αναδείξετε το στυλ σας κάνοντας styling με τα σωστά κοσμήματα στις κατάλληλες στιγμές αυτή τη σεζόν.

Απλά φορέστε ένα πολύ βασικό outfit και δοκιμάστε το μπροστά σε έναν καθρέφτη με διάφορα κοσμήματα από τη συλλογή σας. Δοκιμάστε διαφορετικούς συνδυασμούς κοσμημάτων που συνήθως δεν σκέφτεστε να συνδυάσετε και προσθέστε διαφορετικά αξεσουάρ όπως κασκόλ, παπούτσια, τσάντες ή ρολόγια.

Σκεφτείτε διαφορετικούς τύπους εκδηλώσεων ή δραστηριοτήτων για τις οποίες θα είναι κατάλληλος κάθε συνδυασμός. Κρατήστε σημειώσεις σχετικά με το τι λειτουργεί για να τα δείτε αργότερα. Θα εκπλαγείτε από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διαφοροποιήσετε την εμφάνιση του πιο βασικού ντυσίματος. Και μόλις τελειώσετε με ένα ρούχο, δοκιμάστε ένα άλλο και ξεκινήστε ξανά.

Τα πιο ζεστά χρώματα μαζί με τα κοσμήματα πάνω από τα ρούχα θα λειτουργούν πάντα καλά το φθινόπωρο. Αναζητήστε μακρύτερα κολιέ για να φορέσετε πάνω από υψηλότερα ντεκολτέ. Μπορείτε επίσης να εστιάσετε σε δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και βραχιόλια αντί για κολιέ. Σκεφτείτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε πολλά δαχτυλίδια μαζί, ειδικά για να προσθέσετε πολλή λάμψη και λίγο χρώμα στα δάχτυλά σας.

Καθώς ο καιρός δροσίζει, ίσως θελήσετε να αγοράσετε μερικά σκουλαρίκια που μπορείτε να φορέσετε ενώ διατηρείτε το υπόλοιπο ντύσιμό σας πιο απλό. Αυτό δημιουργεί μια διασκεδαστική αντίθεση ανάμεσα στο εκλεπτυσμένο και το basic στοιχείο των νέων σας αξεσουάρ!

Σκεφτείτε τους τύπους κοσμημάτων που θα προσθέσουν βάθος στην γκαρνταρόμπα σας και ψωνίστε κοσμήματα που θα αντέξουν στο χρόνο και θα προσθέσουν αξία και ποικιλία στη συλλογή σας για τα επόμενα χρόνια.

Είτε είστε fashionista είτε όχι, υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης στο στυλ σας. Το φθινόπωρο είναι μια εξαιρετική εποχή για να εξερευνήσετε τις νέες τάσεις και να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας.