Ένα από τα πράγματα που αγαπάμε στο καλοκαίρι είναι ότι όλα κυλούν πιο ομαλά. Υπάρχει λιγότερο άγχος στην καθημερινή ζωή, βλέπουμε περισσότερα αγαπημένα μας πρόσωπα και απολαμβάνουμε τον ήλιο και τη θάλασσα. Λατρεύουμε τα statement σκουλαρίκια αυτή τη σεζόν, είτε το καλοκαίρι είτε τους πιο δροσερούς μήνες, συνδυάζονται εύκολα με όλα τα ρούχα. Εδώ είναι μερικά υπέροχα σκουλαρίκια για να διαλέξετε με βάση την εμφάνιση που επιθυμείτε, είτε πρόκειται για διακοπές σε νησί είτε για την καθημερινή ζωή στην πόλη.

Θηλυκό μαύρο φόρεμα με τυρκουάζ statement σκουλαρίκια

Θηλυκό, αριστοκρατικό, σέξι δεν είναι ποτέ εκτός μόδας.  Τα κόκκινα χείλη και τα τυρκουάζ statement σκουλαρίκια μπορεί να είναι τα πράγματα που προσελκύουν την προσοχή. Το τέλειο κόσμημα για την τέλεια εμφάνιση.

Λευκό λινό φόρεμα boho με πολύχρωμα statement σκουλαρίκια

Αν ψάχνετε για ένα φρέσκο καλοκαιρινό ντύσιμο που μπορείτε να φορέσετε και στην πόλη και να αισθανθείτε σαν να είστε στο δρόμο σας προς την παραλία ταυτόχρονα, μπορείτε να συνδυάσετε ένα θηλυκό λευκό λινό boho φόρεμα με ένα πολύχρωμο ζευγάρι σκουλαρίκια statement.

 

Statement σκουλαρίκια με χρώματα στα ρούχα ή έντονα μοτίβα

Πολλοί ειδικοί της μόδας λένε ότι αν φοράτε έντονα μοτίβα δεν πρέπει να φοράτε statement αξεσουάρ. Θυμήσου ότι και οι κανόνες έχουν φτιαχτεί για να σπάνε! Εάν σου αρέσουν λοιπόν τα πολύ φορτωμένα σχέδια και χρωματικά έντονα ρούχα με statement κοσμήματα τότε μην καταπιέζεσαι!

Άλλωστε ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει να ντύνεται όπως νιώθει, αλλά και με τον τρόπο που τον κάνει να αισθάνεται σιγουριά και αυτοπεποίθηση!

Statement σκουλαρίκια με πούπουλα και ασπρόμαυρο ντύσιμό

Υπάρχει λόγος που ο συνδυασμός άσπρου και μαύρου είναι τόσο διαχρονικός και κλασικός. Ταιριάζει με οποιοδήποτε στυλ, χρονική περίοδο και διάθεση. Αυτός είναι ένας τέλειος συνδυασμός χρωμάτων για όσους θέλουν να δημιουργήσουν μια all-around chic εμφάνιση. Προσθέστε μια πινελιά με αυτά τα μοναδικά σκουλαρίκια με πούπουλα.