Τα βραχιόλια μπορούν να ομορφύνουν κάθε ντύσιμο, αλλά μπορείτε να τα φορέσετε και στους δύο καρπούς ; Και η απάντηση μας είναι, βεβαίως! Μερικοί άνθρωποι μπορεί να διαφωνούν με αυτό, αλλά μπορείτε να το κάνετε. Απλά πρέπει να έχετε κατά νου κάποια πράγματα για να μην κάνετε υπερβολές. Υπάρχουν όλων των ειδών τα βραχιόλια που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, οπότε γιατί να μην τα φορέσετε; Συνεχίστε να διαβάζετε και θα σας πούμε πώς να φοράτε βραχιόλια και στους δύο καρπούς.

Mix and match

Όσον αφορά τα βραχιόλια, υπάρχει μεγάλη γκάμα χρωμάτων, πλάτους, στυλ και μεγεθών. Μην φοβάστε να τα ταιριάξετε όταν φοράτε βραχιόλια και στους δύο καρπούς. Φροντίστε τα βραχιόλια που θα επιλέξετε να αλληλοσυμπληρώνονται.

Ανάμειξη μετάλλων και υλικών

Το mix and match μπορεί να μην λειτουργήσει με διαφορετικά χρώματα μετάλλων, εκτός αν είναι παρόμοιο στυλ. Το ροζ χρυσό, το ασήμι και το χρυσό είναι όλα όμορφα μέταλλα, αλλά δεν ταιριάζουν απαραίτητα. Αντ ‘αυτού, ανακατέψτε έναν τύπο μετάλλου με κάτι άλλο, όπως κοράλλια, μαργαριτάρια ή χάντρες.

Ταιριάξτε τα με το ντύσιμο σας

Η επιλογή βραχιολιών που ταιριάζουν με το υπόλοιπο ντύσιμό σας μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστική. Επιλέξτε χρώματα που ταιριάζουν με τα ρούχα σας. Δεν χρειάζεται καν να το κάνετε αυτό με ίδια χρώματα. Προσπαθήστε να επιλέξετε βραχιόλια με λίγο χρώμα που ταιριάζουν με το ντύσιμό σας. Ωστόσο, η επιλογή ενός χρώματος θα λειτουργήσουν σίγουρα καλά.

Μην κάνετε υπερβολές

Αν ο σκοπός της εμφάνισής σας είναι να σας κάνει να φαίνεστε καλύτερα, μην επιλέξετε βραχιόλια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Το απλό μαύρο φόρεμά σας πρέπει να είναι ο πρωταγωνιστής της εμφάνισης σας, αλλά μπορεί να μην είναι αν τα βραχιόλια σας είναι πολύ εντυπωσιακά.

Statement κοσμήματα

Μερικές φορές το επίκεντρο της εμφάνισης σας θέλετε να είναι τα κοσμήματά σας. Για να το κάνετε αυτό, δοκιμάστε να φορέσετε κάτι απλό και να το φορτώσετε με υπέροχα, χοντρά, φανταχτερά κοσμήματα.

Δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσετε μεγάλα βραχιόλια για αυτό. Κάτι απλό με φανταχτερό χρώμα είναι εξίσου πιθανό να τραβήξει τα βλέμμα αν έρχεται σε αντίθεση με το ντύσιμό σας.

Μην φοβάστε να τραβήξετε την προσοχή μερικές φορές. Αγοράζουμε κοσμήματα για να τα αναδείξουμε, σωστά; Μας αρέσει επίσης να δείχνουμε το στυλ μέσα από τα κοσμήματά μας, οπότε προχωρήστε και αναδείξτε το.