Τα βραχιόλια ποδιού είναι ένα εκπληκτικό κόσμημα και μπορούν να κάνουν σχεδόν οποιαδήποτε casual εμφάνιση εντυπωσιακή. Εάν έχετε ήδη μερικά στην μπιζουτιέρα σας για να διαλέξετε, τότε είστε τυχερές.

Εάν δεν έχετε βραχιόλια ποδιού, τότε είστε επίσης τυχερές γιατί αυτό σημαίνει ότι έχετε ακόμη περισσότερους λόγους να αγοράσετε μερικά. Ωστόσο, φορώντας ένα βραχιόλι στον αστράγαλο έρχεται με μερικά dos και don’ts. Δεν μπορείτε να φορέσετε ένα βραχιόλι ποδιού με οποιαδήποτε εμφάνιση ή για οποιαδήποτε περίσταση. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε φορέσετε τα βραχιόλια ποδιού!

Όσα κι αν ακούγονται για τα βραχιόλια ποδιού, πλέον κανένας δεν δίνει σημασία και μπορείτε να τα φορέσετε σε όποιο πόδι θέλετε ή και στα δύο. Φορέστε τα με αυτοπεποίθηση και άνεση και κάντε τη διαφορά!

Δεν θα συμβούλευα να φορέσετε αξεσουάρ για τα πόδια με καλσόν ή πάνω από κολάν. Αυτό μπορεί να καταστρέψει την εμφάνιση και να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλετε.

Τα χρυσά βραχιόλια ποδιού φοριούνται συνήθως σε πιο βραδινές εμφανίσεις. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο χρυσός θεωρείται συνήθως ως ένα πολυτελές υλικό κοσμημάτων. Επιλέξτε έντονα διακοσμημένα βραχιόλια ποδιού για να κάνετε την εμφάνιση σας ακόμα πιο εκλεπτυσμένη.

 

Βραχιόλια ποδιού με χάντρες είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή. Λάβετε υπόψη ότι για όλα τα αξεσουάρ, υπάρχει χρόνος και τόπος ή αυτό. Είναι το τέλειο αξεσουάρ για να συνδυάσετε τα casual ρούχα σας ή για μια μέρα στην παραλία ή την πισίνα.

Τα ασημί βραχιόλια ποδιού είναι μια καλή επιλογή για casual εμφανίσεις. Μπορείτε να τα συνδυάσετε εύκολα με καλοκαιρινά σανδάλια. Αποφασίστε για ένα χαριτωμένο ζευγάρι flat σανδάλια ή ακόμα και ένα ζευγάρι σανδάλια με τακούνι.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος για να φορέσετε βραχιόλια ποδιού με διακοσμητικά. Μπορείτε να φορέσετε αυτά τα βραχιόλια αστραγάλου σε σχεδόν οποιαδήποτε εμφάνιση μπορείτε να φανταστείτε. Απλά λάβετε υπόψη αν το ίδιο το βραχιόλι είναι είτε χρυσό είτε ασημί, καθώς αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά κατά την επιλογή της σωστής εμφάνισης. Τα βραχιόλια ποδιού με διακοσμητικά γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Μπορείτε να βρείτε με φτερά, με διάφορα μενταγιόν και πολλά άλλα. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο στυλ σας και είστε έτοιμες!