Τα σκουλαρίκια είναι ευρέως διαδεδομένα και φοριούνται με άνεση τόσο από τις γυναίκες όσο και από κάποιους άντρες.  Για να επιλέξει κανείς το σωστό σκουλαρίκι δεν φτάνει να σκεφτεί μόνο το ντύσιμο, τη διάθεση ή την εκδήλωση που θα παρευρεθεί αλλά θα πρέπει να δώσει σημασία στο σχήμα του προσώπου, στο τόνο του δέρματος, των ματιών και των μαλλιών επίσης.   Η επιλογή για το τι θα φορέσουμε στο αυτί μας μπορεί να μεταμορφώσει ή να καταστρέψει ένα look.  Τα σκουλαρίκια ποικίλουν σε μήκος, μέγεθος,  τύπο, υλικά για αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο να κολλήσετε κατά το ψάξιμο.

Τα καρφωτά σκουλαρίκια

Αυτού του τύπου σκουλαρίκια είναι συνήθως μια πολύτιμη πέτρα ή ένα μεταλλικό σχέδιο, στερεωμένο σφιχτά στο λοβό του αυτιού.  Τα σχήματα ποικίλουν ανάλογα με τις προτιμήσεις σε γεωμετρικά, με ζώα ή αστέρια.  Για πιο πρωτότυπες εμφανίσεις μπορείτε να συνδυάσετε δύο διαφορετικά σχέδια.

Τα κρεμαστά σκουλαρίκια

Μπορεί να είναι πολύ μακριά ή πιο κοντά, λεπτά ή φαρδιά.  Το σίγουρο είναι ότι χαρίζουν λάμψη, επιμηκύνουν το πρόσωπο και προσφέρουν θηλυκότητα.

Τα σκουλαρίκια πολυέλαιοι

Είναι ένα σύμπλεγμα πολύτιμων λίθων ή φτερών και αποτελούν κυρίως βράδυνα κοσμήματα.  Το σχήμα τους όπως δηλώνει και το όνομα τους μοιάζει με πολυέλαιο και το μέγεθος είναι συνήθως μεγάλο.  Είναι εντυπωσιακά και καλό θα ήταν να αποφεύγεται να τα συνδυάζεται με άλλα αξεσουάρ.

Οι κρίκοι

Είναι πιθανόν το πρώτο σκουλαρίκι που εφευρέθηκε.  Μπορείτε να τα βρείτε σε διαφορετικές διαμέτρους, υλικά και στυλ.  Μικροσκοπικούς κρίκους μέχρι και γιγάντιους που φτάνουν στους ώμους ιδανικά για όλες τις προτιμήσεις.

Τα σκουλαρίκια είναι ένα από τα πιο κοινά αξεσουάρ σε όλο τον κόσμο. Ο τύπος σκουλαρικιών που φοράτε εξαρτάται από  το προσωπικό σας στυλ, την περίσταση, τον πολιτισμό σας και φυσικά το σχήμα του προσώπου σας.  Είναι σημαντικό λοιπόν να γνωρίζεται τους διαφορετικούς τύπους για να μπορέσετε να μεταμορφώσετε κάθε σας εμφάνιση και να αισθάνεστε άνετες και λαμπερές.