Αν τα ρούχα μας είναι καμβάς, τότε τα αξεσουάρ μας είναι τα χρώματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε μια εμφάνιση πιο ξεχωριστή. Μάλιστα, φέτος την άνοιξη, οι τάσεις της μόδας είναι τόσο ενδιαφέρουσες και τόσες πολλές που είναι σίγουρο ότι θα βρεις αυτή που ταιριάζει στο στυλ σου. Ας δούμε τρία βασικά αξεσουάρ που θα απογειώσουν την  εμφάνιση σας.

Γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ όλο το χρόνο, όχι μόνο για το καλοκαίρι και την άνοιξη. Προστατεύουν από τον ήλιο και βοηθούν να αποφύγουμε της ρυτίδες στα μάτια. Αξίζει όμως φέτος να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας με ένα διαχρονικό γυαλί ηλίου όπως το black cat eye που θα φοράτε για χρόνια και άλλο ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που θα φοράς όταν θέλετε να φτιάξετε ένα πιο εντυπωσιακό σύνολο.

Κοκάλινα ή μεταλλικά, στρογγυλά ή πεταλούδα, με γυαλί καθρέφτη ή όχι είναι όλα τους υπέροχα. Στη συλλογή μας, θα βρείτε περισσότερα από ένα για την ανοιξιάτικη συλλογή σας. Είναι όλα κομψά, η ποιότητά τους είναι εξαιρετική, το ίδιο και η τιμή τους.

 

Scrunchies

Είναι ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ των 90s που έκανε δυναμική επιστροφή τα τελευταία χρόνια και αυτή την άνοιξη θα δώσει στυλ στην εμφάνισης σας. Μιλάμε για τα scrunchies, υφασμάτινα λαστιχάκια μαλλιών χωρίς διακριτικό μέγεθος και συνήθως χωρίς διακριτικά prints.Έχετε σίγουρα ένα ή περισσότερα από αυτά καθώς είναι τόσο εύχρηστα και σας εμπνέουν να δημιουργήσετε δροσερά χτενίσματα.

Τα καλά νέα είναι ότι τα scrunchies δεν σπάνε τα μαλλιά. Τα κάνουν λοιπόν καλά στα μαλλιά, μπορούν να δείχνουν σούπερ στιλάτα, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι όλα τα fashion-girls στο Instagram τα επιλέγουν συχνά για τις καθημερινές τους εμφανίσεις.

Κοσμήματα

Τα κοσμήματα είναι μια μία ξεχωριστή κατηγορία κολιέ, βραχιόλια, αλλά και σκουλαρίκια που θα δώσουν στο σύνολο μας αυτή την πινελιά που του λείπει, προκειμένου να γίνει εκθαμβωτικό. Την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022, οι αλυσίδες, τα φλοράλ και τα πιο περίτεχνα σχέδια θα έχουν την τιμητική τους στα κοσμήματα. Εξίσου σημαντικά είναι τα ρομαντικά σκουλαρίκια και κολιέ διακοσμημένα με πέρλες, καθώς και αυτά με καλοκαιρινό άρωμα.

Vintage και boho στοιχεία έχουν κάνει την εμφάνισή τους πέρα από τις τάσεις της μόδας για το 2022 και στα αξεσουάρ.

Θυμηθείτε, με μία μόνο κίνηση, μπορείτε να κάνετε την πιο casual εμφάνιση, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να επιλέξετε τα σωστά αξεσουάρ.