Τα σκουλαρίκια είναι βασικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας.  Δίνουν την τελική πινελιά και ολοκληρώνουν την εμφάνιση σου.

Μέταλλα  σκουλαρικιών και αλλεργίες

Έρχονται σε πολλά είδη  μέταλλων, συμπεριλαμβανομένου του χρυσού, ασήμι, ατσάλι, νικέλιο κ.α. . Η πιο κοινή αλλεργία μετάλλων είναι το νικέλιο, το οποίο μπορεί να προκαλέσει κνησμό, εξάνθημα, οίδημα και φουσκάλες.

Αν έχετε αλλεργία στο νικέλιο, επιλέξτε μέταλλα τα οποία να μην  το περιέχουν όπως 18Κ κίτρινο χρυσό, πλατίνα, τιτάνιο, χαλκό και ασήμι. Εάν έχετε ήδη ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με νικέλιο, μπορείτε να αγοράσετε πλαστικά καλύμματα για την προστασία των αυτιών σας, αλλά αυτά λειτουργούν μόνο με ορισμένους τύπους, όπως καρφιά. Αν δεν έχετε αλλεργία σε νικέλιο, όλα τα μέταλλα δουλεύουν για σας.

Επίσης, καλό θα ήταν η επιλογή του μετάλλου να γίνετε και ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας. Το ανοιχτόχρωμο δέρμα τείνει να φαίνεται καλύτερα με λευκά ή ασημένια μέταλλα. Ενώ οι σκούρες  αποχρώσεις του δέρματος φαίνονται καλύτερα με το  κίτρινο χρυσό.

Σκουλαρίκια κρίκοι

Οι κλασικοί κρίκοι  είναι από τα ποιο διαχρονικά κομμάτια . Λεπτοί, μεγάλοι,  μικροί  παραμένουν πάντα στην μόδα και κολακεύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας . Οι κρίκοι  μπορούν να είναι απλοί, σε συνδυασμό  με ένα κόσμημα ή δύο, ή επιστρωμένοι  με διαμάντια. Εξαιρετικά ευκολοφόρετοι, οι κρίκοι μπορούν  να φορεθούν στην δουλειά ή και στις βραδινές του εξόδους , ταιριάζουν σε όλες τις  γυναίκες. Οι κρίκοι παραμένουν να είναι η πιο καυτή τάση της σεζόν.

Καρφωτά σκουλαρίκια

Όταν επιλέγετε καρφωτά σκουλαρίκια, η επιλογές  σας είναι πραγματικά ατελείωτες και δεν γνωρίζει όρια φύλου. Τα σκουλαρίκια αυτά είναι που κοιμάσαι μαζί τους και ξεχνάς ότι τα φοράς . Με διαμαντάκια, ζιργκόν ή και πέρλες  να είναι από τις ποιο δημοφιλής επιλογές. Ευκολοφόρετα και συνάμα όμορφα.

Σκουλαρίκια φούντες

Βγαίνουν σε πολλά σχέδια και σχήματα,  χρώματα και  υλικά, οι φούντες έχουν αποδείξει ότι είναι κομψές και παραμένουν για ακόμα μία σεζόν στο επίκεντρο. Μπορούν να φορεθούν ως  ένα statement κομμάτι  από το πρωί στην δουλεία έως το βράδυ στην έξοδο μας. Είναι απλές αλλά ταυτόχρονα όμορφες. Προσοχή στον συνδυασμό τον υπόλοιπων αξεσουάρ σας αν είναι μακριές να είναι αρκετά διακριτικά, αν πάλι διαλέξετε κοντή φουντίτσα μπορείτε να βάλετε πιο εντυπωσιακό κόσμημα αλλά να παραμένει στο ίδιο στυλ.

Σκουλαρίκια σε γεωμετρικό σχήμα

Αυτά τα μακριά σκουλαρίκια είναι εξαιρετικά όταν θέλετε να έχετε τα μαλλιά σας κάτω επειδή είναι αρκετά ορατά, ειδικά αν έχετε μακριά μαλλιά . Αυτή τη στιγμή τα γεωμετρικά σκουλαρίκια είναι πολύ δημοφιλή και φοριούνται από πολλούς fashionistas και διασημότητες, γι ‘αυτό μην διστάσετε να τα δοκιμάσετε.

Σκουλαρίκια πολυέλαιοι

Υπερμεγέθη μεν φίνα δε, σκουλαρίκια που δίνουν έμφαση στο πρόσωπο και τον λαιμό . Ο κλασικός και κάποιες φορές καλλιτεχνικός σχεδιασμός τους με ύφος art deco και art nouveaou μπορεί να δημιουργήσει μία αρκετά εκκεντρική εμφάνιση . Τόσο εντυπωσιακά ώστε να αποτελούν ιδανική επιλογή για ένα ανδρόγυνο ή minimal look.