Γεωμετρία δεν ήταν το αγαπημένο μάθημα κανενός στο γυμνάσιο ή μήπως ήταν;), αλλά όλα αυτά τα μαθήματα κάποια στιγμή μας χρειάζονται.

Τα γεωμετρικά σκουλαρίκια είναι τάση αυτή τη στιγμή και γίνονται περισσότερο κάθε μέρα. Είτε το πρόσωπο σας είναι οβάλ είτε έχετε άλλο σχήμα προσώπου εδώ θα βρείτε τα κατάλληλα γεωμετρικά σκουλαρίκια για τον δικό σου τύπο προσώπου.

Επιστροφή στα βασικά

Τα βασικά σχήματα είναι ο καλύτερός σου φίλος. Απλό, προσιτό και πάνε με τα πάντα. Είτε θέλετε καρφωτά  είτε κρίκους τα παρακάτω σκουλαρίκια ταιριάζουν απόλυτα με όλα τα στυλ ντυσίματος.

Photos by: perlita.gr

Ένα σχήμα σε σχήμα

Για τις πιο δημιουργικές κυρίες εκεί έξω, δοκιμάστε να φοράτε σκουλαρίκια με ένα σχήμα μέσα σε ένα άλλο για να κάνετε μια τολμηρή δήλωση και να αναδείξετε την αγάπη σας για την γεωμετρία.

Photos by: perlita.gr

Γεωμετρικό glam

Μοναδικά, ελαφρώς υπερβολικά και πολύ παιχνιδιάρικα, γεωμετρικά σκουλαρίκια έχουν μια πλευρά glam επίσης. Κάντε αυτά τα σκουλαρίκια κομμάτι της δήλωση σας από το πρωί στο γραφείο ή σε μια βραδινή σας έξοδο το σαββατοκύριακο.

Photos by: perlita.gr

Γίνε μέλος!

ΚΕΡΔΙΣΕ 10% ΕΚΤΠΩΣΗ

Γράψου στο newsletter της Perlita και μάθε πρώτη στο inbox σου για μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις!

Θα σου στείλουμε τον κωδικό έκπτωσης στο e-mail σου, αφού κάνεις την επιβεβαίωση και ολοκληρωσεις την εγγραφή. Ισχύει μόνο για νέες εγραφές!

Form image