Ένας τρόπος για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας για την ημέρα του γάμου σας είναι να φορέσετε ένα statement κολιέ. Ψάχνετε για ένα όμορφο κολιέ για να φορέσετε την ημέρα του γάμου σας; Δεν είστε σίγουρες ποιο να επιλέξετε; Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μερικά από τα καλύτερα κολιέ για μια νύφη.

Κολιέ σε σχήμα καρδιάς

Οι γάμοι έχουν να κάνουν με την αγάπη, οπότε γιατί να μην κουβαλάς αυτό το θέμα στο κολιέ σου; Ένα μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς είναι μια ρομαντική πινελιά στην εμφάνιση σας. Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλές επιλογές για μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς, με μερικά να είναι πιο διακριτικά από άλλα.

Κολιέ με πέρλες

Υπάρχει κάτι πιο κλασικό από μια σειρά από πέρλες; Νομίζουμε ότι όχι. Αν θέλετε την πραγματικά διαχρονική εμφάνιση, αλλά δεν θέλετε να πληρώσετε το τίμημα για πραγματικά μαργαριτάρια, δοκιμάστε το κολιέ με πέρλες. Εάν οι λευκές πέρλες δεν είναι του στυλ σας, μπορείτε πραγματικά να προσθέσετε λίγη από την προσωπικότητά σας. Για παράδειγμα, δοκιμάστε το ίδιο κολιέ με πέρλες τριπλό ή διπλό.

Πολλαπλά κολιέ

Υπάρχουν μερικά ντεκολτέ νυφικών που απαιτούν κάτι πιο εντυπωσιακό. Για παράδειγμα, εάν το φόρεμά σας έχει βαθύ ντεκολτέ σχήματος V, χρειάζεστε ένα κολιέ αρκετά μεγάλο για να γεμίσει αυτό το χώρο χωρίς να είναι υπερβολικό.

Statement κολιέ

Μερικές νύφες επιλέγουν ένα λαμπερό, εντυπωσιακό νυφικό, άλλες νύφες προτιμούν απλούστερα, minimal νυφικά. Μερικές φορές, όμως, θέλετε τα κοσμήματα να κάνουν μια δήλωση μαζί με το φόρεμα. Ένα τολμηρό κολιέ μπορεί να είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε αυτή την εμφάνιση.

Κάτι μπλε

Πιθανότατα έχετε ακούσει το ρητό ότι στο γάμο σας, πρέπει να φορέσετε “κάτι παλιό, κάτι νέο, κάτι δανεικό και κάτι μπλε”. Ήξερες ότι το “κάτι μπλε” συμβολίζει την αγάπη και την πίστη στο γάμο σου; Μπορείτε να φορέσετε το δικό σας γύρω από το λαιμό σας και να το χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε μια σπίθα χρώματος στη νυφική ενδυμασία σας.

Κολιέ με θρησκευτικά σύμβολα

Για πολλές νύφες, ο γάμος τους είναι μια βαθιά θρησκευτική εμπειρία με το νέο σύζυγό τους. Αν θέλετε να εμφανίσετε την πίστη σας την ημέρα του γάμου σας, τα κοσμήματα με θρησκευτικό θέμα είναι ένας κομψός τρόπος για να το κάνετε.