Κάποιες μέρες κάνει τόσο κρύο που το μόνο που θέλετε είναι να φορέσετε κάτι ζεστό.  Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμάνε την άνεση από ότι το στυλ.  Ωστόσο, ένας από τους ευκολότερους τρόπους να προσθέσετε λάμψη στα χειμωνιάτικα ρούχα σας είναι να προσθέσετε ένα εντυπωσιακό κολιέ.

Παρακάτω θα διαβάσετε πέντε τύπους κολιέ που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τις χειμωνιάτικες εμφανίσεις σας.

Ένα βασικό καθημερινό κολιέ

Το απλό χρυσό κολιέ που μπορεί να φορεθεί μόνο του ή και με άλλες στρώσεις κοσμημάτων είναι ένα από τα πιο ευέλικτα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας.  Μπορείτε να το φορέσετε με τα πάντα, είναι διαχρονικό και θα αναβαθμίσει το καθημερινό σας ντύσιμο.

Ένα αστραφτερό κολιέ

Ιδανικό για βραδινές ή εορταστικές εμφανίσεις.  Μπορείτε να βρείτε ένα κολιέ με πολύτιμους λίθους ή στρας και να το φορέσετε μόνο του ή με άλλα κολιέ και να σχηματίσετε στρώσεις.  Επίσης τα λαμπερά τσόκερ αποπνέουν ρομαντισμό και προσθέτουν δράμα στην εμφάνιση σας.

Στρώσεις κολιέ

Είτε φοράτε το αγαπημένο σας πουλόβερ είτε τη ζεστή μάλλινη ζακέτα σας ένας ωραίος τρόπος να αναδείξετε το ντεκολτέ σας είναι να συνδυάσετε πολλά λεπτά κολιέ σε διάφορα μήκη.  Φορέστε το άσπρο ζιβάγκο με την ωραία πλέξη και συνδυάστε το με τρία ή τέσσερά κολιέ με λεπτή αλυσίδα σε διαφορετικά μήκη.  Προσέξτε οι αποστάσεις στα κολιέ να είναι περίπου ίδιες για να έχετε ένα ωραίο αποτέλεσμα.

Κολιέ με σχέδια

Μια διαχρονική τάση, που όμως φέτος έχει απογειωθεί  και δεν λείπει από καμιά γκαρνταρόμπα, είναι τα μενταγιόν με σχέδια εμπνευσμένα από τον ουρανό.  Για παράδειγμα, κολιέ με σχέδια όπως είναι το φεγγάρι, ο ήλιος ή τα αστέρια είναι μόνο μερικά από αυτά που θα σας κάνουν να φαίνεστε φωτεινή και χαρούμενη όλο το χρόνο.

Κρεμαστά κολιέ εμπνευσμένα από έναν παλιό κόσμο

Ένα κολιέ με ένα χρυσό νόμισμα στο τελείωμα δεν θεωρείτε ποτέ ξεπερασμένο.  Φορέστε ένα κολιέ με κρεμαστό κόσμημα ή ένα μεσαίου μεγέθους ή ένα τσόκερ ή ακόμα συνδυάστε και τα τρία  μαζί και κερδίστε τις εντυπώσεις με το στυλ σας.

Τις περισσότερες μέρες του χειμώνα πολύ άνθρωποι φοράνε όσα περισσότερα ρούχα γίνεται, τυλίγονται με ένα κασκόλ, ρίχνουν από πάνω το παλτό και προσπαθούν να αποφύγουν τον κρύο αέρα.

Ωστόσο το να αναδείξουμε το στυλ μας μέσα από όλα αυτά τα ρούχα δεν είναι και τόσο δύσκολο αρκεί να ξέρουμε τον τρόπο.  Ελπίζουμε η παραπάνω λίστα να σας βοήθησε να συνδυάσετε τα χειμωνιάτικα ρούχα σας με κολιέ που είναι ιδανικά να χαρίζουν λάμψη όλες τις εμφανίσεις.