Τα κοσμήματα είναι μια υπέροχη προσθήκη σε μια εορταστική εμφάνιση. Κάνουν μια εμφάνιση πιο λαμπερή και πολυτελή και αν κάνετε τη σωστή επιλογή, μπορεί να κάνει το στυλ σας ακόμα πιο μοντέρνο με βάση τις τάσεις της μόδας. Τι κοσμήματα θα φορέσουμε λοιπόν φέτος στις γιορτές; Οι τάσεις στα κοσμήματα που υπαγορεύει η μόδα είναι:

Εντυπωσιακά μεγάλα σκουλαρίκια

Τολμήστε να φορέσετε τα πιο τολμηρά κοσμήματα της μπιζουτιέρας σας. Φέτος, είναι ένα must-have κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Κρεμαστά, κρίκοι, ear climbers αρκεί να είναι λαμπερά και μακριά.

Κολιέ με αλυσίδες

Τεράστια τάση στα κοσμήματα εδώ και χρόνια είναι η αλυσίδα με πολλαπλές στρώσεις που μπορεί να φορεθεί με δύο τρόπους: είτε με χοντρές αλυσίδες που θα συνοδεύουν ένα statement κολιέ ή πιο λεπτές και μακρύτερες αλυσίδες φορεμένες μαζί σε ένα δημιουργικό layering.

Πέρλες

Οι πέρλες επέστρεψαν στη μόδα και ήρθαν για να μείνουν. Οι πέρλες (φυσικές ή τεχνητές) προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας στην εμφάνισή σας και φοριούνται παντού: στα αυτιά, στα χέρια, στο λαιμό, ακόμα και στα μαλλιά με τη μορφή εντυπωσιακών αξεσουάρ μαλλιών.

Κοσμήματα σε vintage στυλ

Κάθε κομμάτι που μοιάζει με οικογενειακό κειμήλιο που έχει περάσει από γενιά σε γενιά είναι ιδανικό για να δώσει προσωπικότητα στο ντύσιμο που θα επιλέξετε. Κολιέ με μεγάλες πέτρες, βραχιόλια-χειροπέδες, περίτεχνα αξεσουάρ μαλλιών. Αρκεί να μοιάζουν με αυτό που φορούσε η γιαγιά, ακόμα κι αν είναι ολοκαίνουργια.

Κομμάτια από κίτρινο χρυσό

Κανείς δεν θα σας εμποδίσει να φορέσετε τα αγαπημένα σας πλατινένια κοσμήματα, αλλά αν θέλετε να εντυπωσιάσετε δοκιμάστε τον κίτρινο χρυσό. Τα χρυσά κοσμήματα είναι η τέλεια επιλογή για ένα απλό και κομψό ντύσιμο. Για παράδειγμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε ένα απλό outfit να φαίνεται αξέχαστο.