Οι καλύτερες τάσεις γυαλιών ηλίου του 2022 έχουν να προσφέρουν και υπάρχει κάτι που ταιριάζει σε όλους. Ετοιμαστείτε για πιο φωτεινές μέρες με τις προτάσεις μας για τις τάσεις στα γυαλιά ηλίου του 2022.

Ενώ πολλοί συνδέουν τα γυαλιά ηλίου καθαρά με το καλοκαίρι, ακόμη και οι γκρίζες και συννεφιασμένοι ημέρες μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στα μάτια το χειμώνα, οπότε βεβαιωθείτε ότι τα μάτια σας είναι προστατευμένα, ανεξάρτητα από τον καιρό. Όπως με κάθε τάση της μόδας, εάν επιλέξετε με σύνεση, θα έχουν μακροζωία και θα δείχνουν υπέροχα όλο το χρόνο. Δεν αγαπάμε τίποτα περισσότερο από το να συνδυάζουμε σε μια χειμερινή εμφάνιση τα γυαλιά ηλίου με τα χειμωνιάτικα παλτό μας.

“Ποια γυαλιά ηλίου μου ταιριάζουν;” είναι μια συνηθισμένη ερώτηση. Όταν πρόκειται για την επιλογή νέων γυαλιών ηλίου το 2022, είναι σημαντικό να εξετάσετε τόσο το σχήμα του προσώπου σας όσο και την επιδερμίδα σας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα πιο κολακευτικά γυαλιά ηλίου που έχουμε γράψει σε παλαιότερο άρθρο. Ας δούμε λοιπόν τις κορυφαίες τάσεις γυαλιών ηλίου που προτείνουν οι ειδική της μόδας.

Παστέλ γυαλιά ηλίου

Σχετικά με την τάση των παστέλ γυαλιών ηλίου, πολλοί ρωτούν «τι χρώμα μου ταιριάζει;» και αυτόματα υποθέτετε ότι οι παστέλ αποχρώσεις θα σας χλομιάσουν. Ωστόσο, ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Οι ξανθιές, οι κοκκινομάλλες, οι ανοιχτόχρωμες γυναίκες μπορούν να επιλέξουν ανοιχτό ροζ, γαλάζιο και ανοιχτό πράσινο (μέντα), στις γυναίκες με καστανά μαλλιά ταιριάζουν τα περισσότερα χρώματα. Στις μελαχρινές ταιριάζουν κίτρινα και λιλά γυαλιά ηλίου.

Oversized ‘70s

Η δεκαετία του 1970 είναι μια δεκαετία που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και αυτό ισχύει σίγουρα για τις τάσεις των γυαλιών ηλίου. Τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου αυτής της δεκαετίας είναι ένα διαχρονικό αξεσουάρ και φοριούνται μέχρι σήμερα. Υπάρχουν πολλά θηλυκά και διαχρονικά γυαλιά ηλίου για να διαλέξετε όταν πρόκειται για αυτήν την τάση.

Ντεγκραντέ φακοί

Όλο και περισσότερο βλέπουμε ότι επιλέγουμε ανοιχτόχρωμους ντεγκραντέ φακούς λόγω πανδημίας. Πιστεύουμε ότι αυτό οφείλεται εν μέρει στις μάσκες, οι άνθρωποι δεν θέλουν να φορούν μαύρα γυαλιά ηλίου καθώς καλύπτεται ολόκληρο το πρόσωπό τους. Οι ροζ και καφέ ντεγκραντέ φακοί θα προσθέσουν ζεστασιά στο δέρμα σας, ενώ το πράσινο και το μπλε ombre είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους έχουν πιο ψυχρές αποχρώσεις.

Statement γυαλιά ηλίου

Τα statement γυαλιά ηλίου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε ενδιαφέρον σε ένα casual ντύσιμο. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την τάση, διατηρήστε την υπόλοιπη εμφάνισή σας απλή και κλασική και αφήστε τα γυαλιά ηλίου σας να μιλήσουν.

Λευκά γυαλιά ηλίου

Ενώ πολλοί από εμάς συνδέουμε τα λευκά ρούχα και τα αξεσουάρ με το καλοκαίρι, τα λευκά γυαλιά ηλίου είναι το τέλειο στυλ για να φοράτε όλο το χρόνο. Τα ανοιχτόχρωμα γυαλιά βοηθούν να φωτίσετε την εμφάνιση σας. Ακόμα και στις πιο βαρετές ημέρες προσθέστε στην εμφάνιση σας  oversized λευκά γυαλιά ηλίου με σκούρους φακούς για μια τολμηρή εμφάνιση.

Κλασικά γυαλιά ηλίου

Όσον αφορά τις τάσεις των γυαλιών ηλίου, υπάρχουν μερικά πλαίσια που δεν βγαίνουν ποτέ από το στυλ και που θα ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε σχήμα προσώπου. Τα κλασικά θεωρούνται συχνά τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για να επενδύσουν για αυτόν ακριβώς τον λόγο.