Τα κοσμήματά σας είναι μια αντανάκλαση της προσωπικότητάς σας. Ο τρόπος που συνδυάζετε τα σκουλαρίκια σας με το χτένισμα ή τα κολιέ σου με ένα φόρεμα. Σας καθορίζουν και επιτρέπουν στους άλλους να δουν ποια είστε.

Τι είναι η προσωπικότητα; Η προσωπικότητα είναι ένας συνδυασμός του μοναδικού τρόπου σκέψης, των συναισθημάτων και των συμπεριφορών κάποιου. Τα κοσμήματα μπορούν πραγματικά να πουν στον κόσμο πολλά για ένα άτομο και να προσφέρουν μια σπάνια εικόνα της προσωπικότητάς του.

Ας δούμε παρακάτω τι μπορεί να καταλάβει για εσάς παρατηρώντας τα κοσμήματα σας:

Εντυπωσιακά κοσμήματα

Αν οι επιλογές σας σε κοσμήματα είναι oversized κρίκοι, μεγάλα κολιέ, εντυπωσιακά δαχτυλίδια και βραχιόλια τότε τα κοσμήματα σας μαρτυρούν ότι είστε μια πολύ κοινωνική προσωπικότητα με έντονη εξωστρέφεια. Περιτριγυρισμένη από κόσμο και ενίοτε ή αποκαλούμενη ψυχή της παρέας.

Κλασικά κοσμήματα

Αν οι επιλογές σας σε κοσμήματα είναι διαμαντένια σκουλαρίκια, ένα μονόπετρο δαχτυλίδι ή κολιέ από πέρλες τότε εδώ μιλάμε το ΄΄κορίτσι για σπίτι΄΄ που προτιμά την ζεστασιά του σπιτιού παρέα με στενούς φίλους ή ένα ωραίο εστιατόριο αποφεύγοντας θορυβώδη μαγαζιά με πολύ κόσμο.

Minimal κοσμήματα

Αν οι επιλογές σας σε κοσμήματα είναι μοντέρνες, λιτές γεωμετρικές γραμμές  και αρνείσαι την λάμψη και τις υπερβολές, οι επιλογές σας δείχνουν ότι είστε μια γυναίκα που δίνει την αίσθηση της αρμονίας και της σοφίας που επιλέγουν τα λίγα και απλά. Η γοητεία που απορρέει από τη σιγουριά που σας χαρίζει η πείρα σας αλλά και η εκλεκτική ρουτίνα σου.

Μοντέρνα κοσμήματα

Αν οι επιλογές σας σε κοσμήματα είναι μοντέρνες, μίξη διάφορων στυλ, mismatched κοσμημάτων τότε τα κοσμήματα σας μαρτυρούν ότι είστε μια γυναίκα τολμηρή που της αρέσουν οι πειραματισμοί. Δεν βαριέστε ποτέ και μπορείτε πάντα να βρείτε κάτι νέο και συναρπαστικό να κάνετε.