Το κολιέ είναι ένα από τα βασικά αξεσουάρ της νυφικής σου εμφάνισης , θα εμφανίζεται σε κάθε φωτογραφία του γάμου σου οπότε καλό θα ήταν να κάνεις την σωστή επιλογή. Παρακάτω σου δίνω πέντε συμβουλές για να διαλέξεις το σωστό κολιέ για σένα.

Ταίριαξε το κολιέ με το στιλ του νυφικού σου

Παρατήρησε τις λεπτομέρειες του νυφικού σου. Έχει πέρλες, κρύσταλλα, χάντρες ή στρας; Τα κοσμήματα που θα φορέσεις στο γάμο σου πρέπει να είναι η συνέχεια του νυφικού σου. Εάν έχεις επιλέξει ένα απλό νυφικό τότε μπορείς να ξεφύγεις και να βάλεις ένα ιδιαίτερο κολιέ, αν το φόρεμα σου έχει πολλά διακοσμητικά πήγαινε σε minimal επιλογές στο κολιέ. Εάν το νυφικό σου είναι vintage τότε επέλεξε vintage κολιέ. Ωστόσο, ένα μοντέρνο νυφικό θα ταίριαζε με ένα ακραίο κολιέ.

Μην βάλεις πάρα πολλά κοσμήματα

Μια νύφη καλό θα ήταν να φορέσει μέχρι δύο statement κοσμήματα, οπότε αν θέλεις να βάλεις κρεμαστά σκουλαρίκια πολυέλαιους καλό θα ήταν να μην βάλεις κολιέ ή να επιλέξεις ένα απλό και διακριτικό κολιέ. Εάν αποφασίσεις να μην βάλεις κολιέ τότε μπορείς να προσθέσεις ένα λαμπερό βραχιόλι. Αν επιλέξεις ένα έντονο κολιέ , φόρεσε απλά σκουλαρίκια και επέλεξε διακριτικά αξεσουάρ μαλλιών .

Επέλεξε κολιέ ανάλογα με την λαιμόκοψη του νυφικού σου

Αν επέλεξες στράπλες νυφικό τότε έχεις αρκετό εκτεθειμένο δέρμα για να καλύψεις με ένα μεγάλο κολιέ με πολλαπλά επίπεδα, ίσως και ένα περίτεχνο κολιέ με πέρλες θα ήταν ενδιαφέρον. Στα νυφικά με ψηλή λαιμόκοψη καλό θα ήταν να μην βάλεις κολιέ. Εάν το φόρεμα σας έχει χαμόγελο λαιμόκοψη τότε ιδανικό κολιέ θα ήταν κάποιο τσόκερ, αν επιλέξεις V ντεκολτέ τότε θα μπορούσες να επιλέξεις ένα μακρύ κολιέ.

Επέλεξε διαχρονικά κοσμήματα

Μην επιλέξεις την ημέρα του γάμου σου για να πειραματιστείς, επέλεξε τα κλασικά κολιέ που φοράν στους γάμους . Μια σειρά από μαργαριτάρια είναι μια κομψή και εκλεπτυσμένη επιλογή. Μία άλλη δημοφιλής επιλογή είναι μια λεπτή αλυσίδα με ένα διαμαντάκι.

Πρόσθεσε λίγο χρώμα

Το κολιέ είναι μια ωραία επιλογή για να προσθέσεις λίγο χρώμα στην νυφική σου εμφάνιση. Δεν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες το λευκό ή  γενικά οι ανοιχτές αποχρώσεις. Ένα έντονο έγχρωμο κολιέ θα βοηθήσει και δεν θα σε χλωμιάζει. Πολλές νύφες επιλέγουν ένα κολιέ από ζαφείρι ας πούμε από την αμερικάνικη φράση ‘something old, something new, something borrowed, something blue’. Και μια ωραία ιδέα είναι να ταιριάξεις το νυφικό σου κολιέ με την ανθοδέσμη σου .