Στο σημερινό blog θα μάθουμε πώς να κάνουμε layering τα κολιέ που ήδη έχουμε, επιπλέον θα δούμε και τις τελευταίες τάσεις στα κολιέ που πραγματικά μερικές από αυτές είναι πολύ μοντέρνες. Συνεχίστε να διαβάζετέ για να εξερευνήσετε αυτά τα καταπληκτικά κοσμήματα και να μάθετε πώς να τα εντάξετε στην καθημερινή σας εμφάνιση. Ελπίζω οι παρακάτω συμβουλές να σας φανούν χρήσιμες.

Φόρεσε ένα boho κολιέ με τα καλοκαιρινά σας ρούχα

Τα κολιέ με boho επιρροές μπορείς να τα βρείτε σε όλα τα είδη κολιέ από τσόκερ, statement εντυπωσιακά κολιέ, λεπτεπίλεπτα κολιέ. Βέβαια δεν είναι αποκλειστικά για το καλοκαίρι, μπορείτε να τα φορέσετε όλο τον χρόνο. Για παράδειγμα, τα ρούχα με κέντημα, φτερά ή κρόσσια είναι πολύ χαρακτηριστικά του boho στυλ. Επιπλέον, μπορείτε να ρίξετε ένα χαλαρό floral φόρεμα και να προσθέσετε ένα χαριτωμένο boho τσόκερ.

Είτε προτιμάτε το χρυσό, ασήμι ή ροζ χρυσό, θα μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Τα κολιέ με κωνσταντινάτα ή με φλουριά είναι επίσης πολύ δημοφιλή για τις γυναίκες που τους αρέσει το boho στυλ.  Ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες επειδή έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη,  σχήματα και σχέδια.

Μακριά κολιέ για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Τα μακριά κολιέ είναι κατάλληλα για κομψές και μοντέρνες εμφανίσεις. Πολλές εργαζόμενες γυναίκες  θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την ομορφιά τους επειδή θα μπορούσαν εύκολα να συνδυαστούν με ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι.

Σήμερα βλέπουμε ότι τα παντελόνια σε φαρδιά γραμμή είναι στην μόδα, επομένως μπορείτε να τα συνδυάσεις με τα μακριά μοναδικά κολιέ σου και να καταλήξεις με ένα πολύ κομψό και μοντέρνο στιλ. Μπορείτε να τα φορέσετε όλο τον χρόνο χωρίς κανέναν ενδοιασμό, για παράδειγμα το καλοκαίρι αν προτιμάτε τα φωτεινά χρώματα ή τα λευκά τότε μπορείς να συνδυάσεις τα ρούχα σου με ένα πολύχρωμο μακρύ κολιέ και να κάνεις το ντύσιμο σου πιο εντυπωσιακό και παιχνιδιάρικο.

Μοντέρνα layering κολιέ για ελκυστικές εμφανίσεις

Μια τέλεια και μοντέρνα ιδέα για μια μοντέρνα εμφάνιση που μπορείς να δημιουργήσεις και μόνη σου είναι να κάνετε layering στα κολιέ σας ή να πάρετε ένα έτοιμο κολιέ με επίπεδα . Αν θέλετε να το δημιουργήσετε μόνες σας απλά συνδυάστε τρία ή τέσσερα διαφορετικά κολιέ και είστε έτοιμη. Ωστόσο, προσπάθησε τα κολιέ που επιλέξατε να ταιριάζουν μεταξύ τους.

Επίσης μπορείτε να φορέσετε κολιέ με διαφορετικά μήκη για να δώσετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο ντύσιμό σας. Αυτό το στυλ ταιριάζει τέλεια με λαιμόκοψη V, άφησε λοιπόν την φαντασία σας και δημιουργήστε πραγματικά ένα μοναδικό συνδυασμό κολιέ.

Κολιέ με πέτρες για μια θηλυκή εμφάνιση

Τα κολιέ με πέτρες είναι ιδανική επιλογή για ειδικές περιστάσεις όπως ένας γάμος, ένα πάρτι ή μια βραδινή έξοδο. Ωστόσο μπορείς να τα φορέσετε και στην εργασία σας αν φορέσετε με τα σωστά ρούχα. Φαίνονται υπέροχα με ένα πουκάμισο επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι είσαι πολύ glam για το γραφείο. Μπορεί να είναι το statement κομμάτι της εμφάνισης σας.

Τα κολιέ με πέτρες θα μπορούσαν να συνδυαστούν με επίσημα ρούχα ή και καθημερινά. Αυτά τα κολιέ φαίνονται αρκετά πολυτελή και η λάμψη τους μπορεί να κάνει οποιαδήποτε εμφάνιση εκθαμβωτική και ελκυστική.

Μαργαριταρένιο κολιέ για μια κομψή εμφάνιση

Αν και, στις περισσότερες περιπτώσεις, τα κολιέ με πέρλες φοριούνται σε επίσημες περιστάσεις , υπάρχει πάντα η δυνατότητα να τα φορέσετε με πιο απλό ή καθημερινό ντύσιμο. Μπορείτε να το φορέσεις με ένα απλό T-shirt και ένα τζιν ή φούστα, θα κάνει το ντύσιμο πιο θηλυκό. Το καλό με τα μαργαριταρένια κολιέ είναι ότι μπορείτε να τα φορέσετε με οποιοδήποτε ντύσιμο είτε βραδινό είτε καθημερινό.