Σε πήραν για συνέντευξη για δουλεία μπράβο! Τώρα όμως πρέπει να αποφασίσεις τι ρούχα και αξεσουάρ θα φορέσεις για να κάνεις καλή εντύπωση. Βέβαια αυτά είναι γενικές συμβουλές είτε πρόκειται για την πρώτη σου συνέντευξη είτε έχεις κάνει τα χιλιόμετρα σου σε διάφορους χώρους εργασίας.

Όταν πρόκειται για την εμφάνιση σου σε έναν χώρο εργασίας εξαρτάται ξεκάθαρα από την βιομηχανία, την τοποθεσία και τους κανόνες του χώρου εργασίας. Αυτό ισχύει βέβαια και για τα κοσμήματα και τα άλλα αξεσουάρ σου. Αν είσαι εξοικειωμένη με την εταιρική κουλτούρα της εταιρίας που θα κάνετε την συνέντευξη ακολουθήστε τις οδηγίες τους στον κώδικα ενδυμασίας.

Απλότητα

Αυτό ισχύει για όλους. Η προσοχή πρέπει να επικεντρωθεί σε εσάς, όχι σε αυτό που φοράτε, εκτός βέβαια αν πας για συνέντευξη για μια δουλειά στη βιομηχανία της μόδας, τότε δεν βλάπτει να δείξει λίγο από το μοναδικό σου στιλ.

Ποιότητα όχι ποσότητα

Φόρεσε σκουλαρίκια αλλά μικρά και απλά όπως καρφωτά χρυσά ή ασημένια, ένα ζευγάρι πέρλες ή διαμαντένια, κάτι κομψό και ντελικάτο. Οι μικροί κρίκοι είναι μια ωραία προσθήκη στην εμφάνιση σου. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης θα συζητάς και θα υπάρχει οπτική επαφή οπότε δεν θέλεις να αποσπούν την προσοχή του απέναντι σου από αυτά που λες.

Εάν θέλεις να φορέσεις δαχτυλίδια φόρα το δαχτυλίδι του αρραβώνα σου ή την βέρα σου αν είσαι παντρεμένη αλλιώς κάτι απλό όχι φανταχτερό .

Το ίδιο ισχύει και για τα κολιέ απόφυγε να κάνεις layering αν και είναι μοντέρνο και όμορφο. Μία ωραία σειρά από πέρλες ή ένα μενταγιόν είναι μία κλασική επιλογή.

Πρόσεχε με την επιλογή των βραχιολιών σου δεν θέλεις να αποσπούν την προσοχή του άλλου επίσης τα δερμάτινα βραχιόλια δεν είναι αρκετά επίσημα. Θα ήταν ιδανικό να αρκεστείς σε ένα ωραίο ρολόι.