Πολλοί θρύλοι, μύθοι και ιστορίες αναφέρουν το Δέντρο της Ζωής. Εμφανίζεται σε πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς και θρησκείες, τόσο από τη φαντασία όσο και στην πραγματικότητα. Πολλοί πιστεύουν ότι μπορεί να αναδείξει θετική ενέργεια, γι’ αυτό και το φορούν ως φυλαχτό για να διώχνουν την αρνητική ενέργεια.

Τι σημαίνει το δέντρο της ζωής;

Το δέντρο της ζωής αντιπροσωπεύει τον κύκλο της ζωής. Οι ρίζες και ο κορμός συμβολίζουν τις βάσεις και τις αξίες που θα παραμείνουν μαζί μας για το υπόλοιπο της ζωής μας. Τα κλαδιά συμβολίζουν τις αποφάσεις και τις επιλογές που κάνουμε σε όλη μας τη ζωή, όλα τα εμπόδια που ξεπερνάμε και τη μάθηση που παίρνουμε από αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι μια αναπαράσταση της προσωπικής ανάπτυξης, βελτίωσης και προόδου. Εάν είστε πολύ εσωστρεφής άνθρωπος, το δέντρο της ζωής είναι το φυλαχτό σας!

Το δέντρο της ζωής αντιπροσωπεύει επίσης την ένωση μεταξύ των ανθρώπων και του φυσικού περιβάλλοντος. Για να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν, πρέπει να υπάρχει αρμονία μεταξύ των ανθρώπων και της φύσης. Ένα άλλο πιο πνευματικό νόημα είναι η σύνδεση μεταξύ του Ουρανού και της Γης, μεταξύ του θείου και του ανθρώπινου. Στην πραγματικότητα, οι διαφορετικοί μύθοι που υπάρχουν για τον παράδεισο γεννιούνται στους θρύλους του δέντρου της ζωής.

Δέντρο της ζωής Βραχιόλια και Κολιέ

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το συμβολικό νόημα των συλλογών Δέντρο της Ζωής, νιώθετε περιέργεια ή ταυτιστήκατε με αυτά που διαβάσατε σε αυτό το άρθρο, τότε επισκεφτείτε το perlita.gr για να εξερευνήσετε την μεγάλη συλλογή σε κοσμήματα με δένδρα της ζωής. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι που θα ταιριάζει στο στυλ σας.

Κολιέ σε ασημί χρώμα ιδανικά για να τα φορέσετε στην καθημερινότητά σας και πολύ εύκολα συνδυάζονται με άλλα κολιέ τύπου τσόκερ. Είναι εκλεπτυσμένα με μοντέρνο σχεδιασμό, στο οποίο όλες οι λεπτομέρειες είναι πολύ φροντισμένες και ως αποτέλεσμα ένα πολύ όμορφα με κομψό φινίρισμα. Αν προτιμάτε το χρυσό αντί για το ασήμι, έχουμε στην συλλογή μας κολιέ σε χρυσό χρώμα, για να προσθέσετε μια πινελιά κομψότητας και λάμψης στην εμφάνισή σας.

Μπορείτε επίσης να φορέσετε και σε βραχιόλι αυτό το φυλαχτό. Πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένα βραχιόλια σε ασημί ή χρυσό χρώμα διακοσμημένα με το δέντρο της ζωής. Βραχιόλια τα οποία μπορείτε να ταιριάξετε και με άλλα, που θα δώσουν μια πρωτότυπη πινελιά σε όλες τις εμφανίσεις σας.