Εάν θέλετε να μάθετε πώς να φορέσετε τα βραχιόλια σας, τότε είστε στο σωστό μέρος! Σε αυτό το άρθρο μπορείτε να πάρετε κάποια έμπνευση για το πώς να αναμίξετε και να ταιριάξετε τα βραχιόλια σας με άλλα αξεσουάρ, επειδή αυτό είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα trend της μόδας το καλοκαίρι. Συνήθως μας αρέσει να τα φοράμε σε συνδυασμό με ένα ρολόι ή διαφορετικά σχέδια βραχιολιών.

Layering από βραχιόλια για μια casual εμφάνιση

Το layering των βραχιολιών σας θα μπορούσε να είναι αρκετό για να συμπληρώσει την casual εμφάνισή σας. Ή, μπορείτε να συνδυάσετε οποιοδήποτε από τα ρούχα σας για να δημιουργήσετε μια μοντέρνα εμφάνιση απλά προσθέτοντας μια στοίβα βραχιόλια.

Έχουμε δει αυτή την τάση και νομίζω ότι φαίνεται πανέμορφη. Αυτό το στυλ μπορούμε να το δημιουργήσουμε ανάλογα με το προσωπικό μας γούστο. Φορέστε ένα t-shirt  και συνδυάστε διαφορετικά είδη βραχιολιών για να αναδημιουργήσετε αυτή τη μοντέρνα και απλή εμφάνιση. Για να επιτύχετε αυτό το στυλ μπορείτε να συνδυάσετε ένα statement βραχιόλι με πολλά λεπτά ή μια στοίβα από λεπτά βραχιόλια.

Απλά βραχιόλια για μοντέρνα εμφάνιση

Τα καθαρά και απλά σχέδια είναι ιδανικά για τα καθημερινά σας ρούχα, επειδή μπορείτε να τα μετατρέψετε αμέσως σε μια πολύ μοντέρνα και κομψή εμφάνιση. Τα μινιμαλιστικά βραχιόλια, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, λεπτεπίλεπτα ή τολμηρά, είναι κατάλληλα με ένα απλό μπλουζάκι και ένα skinny jean.

Φροντίστε να προσθέσετε μερικά μινιμαλιστικά δαχτυλίδια για να ολοκληρώσετε τη μοντέρνα εμφάνισή σας. Το καλό όταν φοράμε απλά κοσμήματα είναι ότι δεν μπορούμε ποτέ να ξεπεράσουμε τα όρια!!!

Επιπλέον, αυτό το στυλ είναι υπέροχο και για την δουλειά, φαίνεται πολύ κομψό παρόλο που το βραχιόλι είναι το κομμάτι της δήλωσής σας, σίγουρα δεν φαίνεται ακατάλληλο να φορεθεί στη δουλειά ή στο σχολείο. Τα μινιμαλιστικά βραχιόλια και δαχτυλίδια μπορούν εύκολα να προσθέσουν στυλ και κομψότητα στην επαγγελματική σας ενδυμασία.

Έντονα βραχιόλια για τολμηρές εμφανίσεις

Αν σας αρέσουν τα μεγάλα βραχιόλια που σας επιτρέπουν να δείξετε το στυλ σας τότε όλα τα βλέμματα θα πέφτουν σε εσάς. Τονίζουμε το πάθος σας για τολμηρά βραχιόλια ακόμα και τις κρύες μέρες όταν στρώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ρούχα για να προστατευτούμε από το κρύο. Ωστόσο με μερικά ογκώδη βραχιόλια μπορείτε αβίαστα να κάνετε μια δήλωση στο κατά τα άλλα απλό ντύσιμό σας.

Επίσης, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να φορέσετε τα κοσμήματά σας με έναν πολύ τολμηρό και μοντέρνο τρόπο που θα αλλάξει όλη την εμφάνιση σας. Συνδυάστε διαφορετικά είδη υφών, υλικών και μετάλλων για να επιτύχετε αυτό το στυλ. Φυσικά, έχοντας πολλά βραχιόλια είναι μια εντυπωσιακή εμφάνιση για τα χειμερινά ή καλοκαιρινά ρούχα σας.

Αστραφτερά βραχιόλια για μια εμφάνιση glam

Καθώς μιλάμε για λάμψη μην ξεχάσετε να προσθέσετε ένα λαμπερό βραχιόλι στην εμφάνισή σας για μια glam νύχτα. Ή, ακόμα κι αν δεν είναι για μια glam νύχτα και αισθάνεστε ότι θέλετε να επιδείξετε τη λαμπερή πλευρά σας τότε χρειάζεστε ένα τέτοιο βραχιόλι στην εμφάνιση σας.

Δεν χρειάζεστε ένα μεγάλο βραχιόλι σε μέγεθος για να είστε σε θέση να λάμπετε κατά τη διάρκεια της νύχτας σας. Μπορείτε πάντα να συνδυάσετε το glam και το κομψό βραχιόλι σας με ένα δαχτυλίδι, όπως ένα λαμπερό δαχτυλίδι από στρας ή ένα σύνολο δαχτυλιδιών που μπορείτε να φορέσετε μαζί.