Είναι καλοκαίρι! Αυτό σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες να βγείτε έξω, να απολαύσετε τον ήλιο και να πάτε μια βόλτα το βράδυ. Ιδιαίτερα φέτος, που από πολλές απόψεις είναι μια περίεργη χρονιά, και μετά την 2ετή καραντίνα, οι εξόδους (τηρώντας πάντα τους υγειονομικούς κανόνες) είναι επιβεβλημένες!

Μια βόλτα είναι καλή ιδέα, αλλά πρέπει να έχεις και το ανάλογο στυλ! Από μια βραδιά cocktail μέχρι μια απλή έξοδο για καφέ εκτός από τα κατάλληλα ρούχα, τα κοσμήματα με τα οποία θα τα συνδυάσεις θα αναδείξουν το outfit σου και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις! Αν λοιπόν αναζητάτε αυτό το αξεσουάρ που θα απογειώσει τα καλοκαιρινά σας look, οι κρίκοι είναι το all-time-classic κόσμημα που αξίζει να επενδύσετε. Παρακάτω σας έχουμε 5 τρόπους που μπορείτε να εντάξετε τους κρίκους στο καλοκαιρινό σας ντύσιμο.

Κρίκοι και μπαντάνα στα μαλλιά

Επιλέξτε ένα ζευγάρι κρίκους που ταιριάζουν με το στυλ και τη διάθεσή σας και μετά επιλέξτε ένα όμορφο φουλάρι για να το ταιριάξετε. Μπορείτε να φορέσετε το φουλάρι ή την μπαντάνα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μερικά βραχιόλια ή κολιέ θα προσθέσουν τις τελευταίες πινελιές στην εμφάνισή σας.

Κρίκοι με T-Shirts

Ποιος θα μας έλεγε ότι κάτι τόσο απλό μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι φανταστικό όταν συνδυάζεται με το κατάλληλο αξεσουάρ. Αυτή η επιλογή στυλ μπορεί πραγματικά να σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μερικούς φανταστικούς συνδυασμούς. Πειραματιστείτε λίγο, δοκιμάστε διαφορετικά χρώματα, ρισκάρετε και διασκεδάστε!

Κρίκοι και κόκκινο κραγιόν

Ο συνδυασμός μεγάλων κρίκων με κόκκινο κραγιόν είναι ήδη αρκετός για να τραβήξετε τα βλέμματα. Χρειάζεσαι μόνο ένα casual ντύσιμο για να κάνεις εντύπωση. Extra tip: μαζέψτε τα μαλλιά σας για να φαίνονται τα υπέροχα σκουλαρίκια σας.

Κρίκοι με μαύρο ή λευκό outfit

Τα μονοχρωματικά σύνολα είναι πάντα κομψά και συνδυάζονται άψογα με τα γεωμετρικά σχήματα. Για πιο διακριτικό στυλ με σίγουρη επιτυχία, θα πρέπει πραγματικά να σκεφτείτε να φορέσετε σκουλαρίκια κρίκοι με ένα μαύρο ή λευκό φόρεμα. Τα μικρότερα κρικάκια είναι μια κλασική επιλογή, που συμπληρώνει το υπόλοιπο ντύσιμο και του δίνουν ακόμη μια επιπλέον κομψή αίσθηση. Αυτό είναι ο τέλειος συνδυασμός για καλοκαιρινούς γάμους ή παραθαλάσσιες εκδηλώσεις.