Επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων σας; Κανένα πρόβλημα. Εάν κάτι δεν σας αρέσει, είναι ευχαρίστησή μας να δεχτούμε την επιστροφή της παραγγελίας σας είτε για αλλαγή, είτε για επιστροφή χρημάτων.

Για να επιστρέψετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε αποστείλετε τα προϊόντα στην αρχική τους κατάσταση, δηλαδή χωρίς να έχουν φορεθεί ή πλυθεί και με τα καρτελάκια στη θέση τους, εντός 14 ημερών, μαζί με την απόδειξή αγοράς αλλά και τον αριθμό παραγγελίας.

  • ΚΑΜΙΑ επιστροφή δεν γίνεται δεκτή χωρίς την απόδειξη αγοράς.
  • Σε περίπτωση που κατά την παραγγελία σας λάβατε κάποιο δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και αυτό στην αρχική του κατάσταση (όπως περιγράφηκε παραπάνω)
  • Τo Perlita δεν καλύπτει τα έξοδα επιστροφής (Μόνο για ελαττωματικά προϊόντα).
  • Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν έχει εξοφληθεί το ποσό της παραγγελίας αλλά και τα έξοδα επιστροφής της.

Το Perlita αναλαμβάνει την ευθύνη μόνο για την μεταφορά των προϊόντων που επιστρέφονται με την συνεργαζόμενη εταιρεία Courier. Το Perlita δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για την μεταφορά των προϊόντων που επιστρέφονται από χώρες εκτός Ελλάδας.

Σας ενημερώνουμε ότι απαιτούνται έως 15 εργάσιμες από την ημέρα που θα επιστρέψετε την παραγγελία σας για να σας επιστραφούν τα χρήματά σας. Ίσως χρειαστεί περισσότερος χρόνος εάν επιστρέφετε προϊόντα από χώρες εκτός Ελλάδας.

Τα χρήματά θα σας επιστραφούν με τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής που επιλέξατε (Αν επιλέξατε Αντικαταβολή, τα χρήματα θα σας επιστραφούν μέσω τραπεζικής μεταφοράς).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail info@perlita.gr