Τρόποι Αποστολής

  • Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής για όλη την Ελλάδα με χρέωση μεταφορικών 3.50€ (με ΦΠΑ).  Για αγορές άνω των 29€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν για αποστολές στην Ελλάδα.
  • Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω Courier για όλη την Κύπρο με χρέωση μεταφορικών 7.50€ (με ΦΠΑ).  Για αγορές άνω των 59€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν για αποστολές στην Κύπρο.
  • Για παραγγελίες σε χώρες εκτός Ελλάδας γίνονται με UPS courier (12 ευρώ). Για αγορές άνω των 150€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
  • Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται από 1 έως 3 ημέρες (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων), εφόσον η παραγγελία έχει γίνει και επιβεβαιωθεί έως τις 15:00 για τις καθημερινές.
  • Η παραγγελία θα φτάσει στον τόπο παράδοσης εντός 72 ωρών από την στιγμή που θα αποσταλεί από την εταιρεία, για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ενώ ο χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές αυξάνεται σημαντικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail info@perlita.gr

Γίνε μέλος!

ΚΕΡΔΙΣΕ 10% ΕΚΤΠΩΣΗ

Γράψου στο newsletter της Perlita και μάθε πρώτη στο inbox σου για μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις!

Θα σου στείλουμε τον κωδικό έκπτωσης στο e-mail σου, αφού κάνεις την επιβεβαίωση και ολοκληρωσεις την εγγραφή. Ισχύει μόνο για νέες εγραφές!

Form image