Τρόποι Πληρωμής

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  Perlita προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής σε ΕΥΡΩ (€):

  • Μέσω αντικαταβολής του αντιτίμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση στον τόπο τον οποίο έχετε επιλέξει. Κόστος αντικαταβολής 1.50€
  • Με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας Perlita (δεκτές γίνονται οι κάρτες VISA, Maestro, Mastercard, American Express, Dinners). Με τη χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Viva Wallet και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
  • Με κατάθεση στους παρακάτω Τραπεζικούς μας Λογαριασμούς, αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας:

Τράπεζα: ALPHA BANK
Αρ. Λογαριασμού: GR1001405860586002002015245
Όνομα Δικαιούχου: REAL BEAUTY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού: GR7001712100006210154522120
Όνομα Δικαιούχου: REAL BEAUTY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

Σημαντικό: Σε περίπτωση συναλλαγής με πιστωτική κάρτα, για να μπορέσει να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συναλλαγών, υπάρχει πιθανή καθυστέρηση 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Σημαντικό: Σε συναλλαγή μέσω της ιστοσελίδας μας, θα πρέπει τα στοιχεία της κάρτας σας (χρεωστική – πιστωτική) να συνάδουν με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail info@perlita.gr

Γίνε μέλος!

ΚΕΡΔΙΣΕ 10% ΕΚΤΠΩΣΗ

Γράψου στο newsletter της Perlita και μάθε πρώτη στο inbox σου για μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις!

Θα σου στείλουμε τον κωδικό έκπτωσης στο e-mail σου, αφού κάνεις την επιβεβαίωση και ολοκληρωσεις την εγγραφή. Ισχύει μόνο για νέες εγραφές!

Form image