Τολμήστε! Αυτή τη σεζόν μη φοβηθείτε να κάνετε την υπερβολή σας στα mismatched σκουλαρίκια, τολμήστε και φτιάξτε δημιουργικές εικόνες που θα σας κάνουν χαρούμενες και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Για να λάμψετε, αρχικά πρέπει να το νιώθετε, όλες οι γυναίκες είναι όμορφες, και προπάντων όταν το αισθάνονται.

Πλέον έχουμε όλων των ειδών τα σκουλαρίκια που μπορούμε να φορέσουμε με τα πάντα. Μερικές φορές, όμως, ο αριθμός των επιλογών που έχουμε καθιστά ακόμα πιο δύσκολο να αποφασίσουμε τι να φορέσουμε.

Η συμμετρία στα αυτιά δεν είναι κάτι απαραίτητο για τη σεζόν. Μπορείτε κάλλιστα να φορέσετε μόνο ένα σκουλαρίκι ή να συνδυάσετε δυο διαφορετικά μεταξύ τους. Επομένως, τι κι αν έχετε χάσει το ένα σκουλαρίκι από το αγαπημένο σας ζευγάρι. Φορέστε το μόνο του, είτε ταιριάξτε το με κάτι παρόμοιο ή και εντελώς διαφορετικό στο άλλο αυτί. Παρακάτω σας παραθέτουμε κάποιες συμβουλές για να δημιουργήσετε μοναδικούς συνδυασμούς.

1.Κάντε layering από διαφορετικά σκουλαρίκια

Περισσότερο από ποτέ, τα σκουλαρίκια δεν ανήκουν μόνο στον κάτω λοβό σας πια. Πολλαπλά σκουλαρίκια είναι πάρα πολύ ωραίο στυλ.

Εάν δεν έχετε πολλαπλά σκουλαρίκια, αυτό που μπορείτε να κάνετε να πάρετε. Μπορείτε να εξοικειωθείτε με τα διάφορα σκουλαρίκια χόνδρου και να δείτε ποια εξάπτουν περισσότερο τη φαντασία σας.

2.Ασυμμετρία

Όταν σκέφτεστε τα σκουλαρίκια σας, ίσως νομίζετε ότι πρέπει να ταιριάξετε τέλεια και στις δύο πλευρές. Ενώ αυτό συμβαίνει παραδοσιακά, αν θέλετε να αναμίξετε και να ταιριάξετε, είστε εδώ για να παραβιάσετε τους κανόνες.

Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να φορέσετε αταίριαστα σκουλαρίκια σε κάθε πλευρά είναι να φορέσετε ένα καρφωτό στο ένα αυτί και ένα κρεμαστό σκουλαρίκι στο άλλο αυτί. Το σετ μπορεί να ταιριάζει, ή μπορείτε απλά να επιλέξετε δύο παρόμοια σκουλαρίκια. Με αυτόν τον τρόπο, παίζετε με την ασυμμετρία.

Απλά βεβαιωθείτε ότι όποιο αταίριαστο ζευγάρι επιλέξετε να αλληλοσυμπληρώνονται και να έχουν τουλάχιστον ένα κοινό στοιχείο. Με αυτόν τον τρόπο, φαίνεται ότι έγινε σκόπιμα αντί να ξυπνήσατε και να βάλατε κατά λάθος διαφορετικά σκουλαρίκια.

3.Τα υπόλοιπα κοσμήματα να είναι minimal

Εάν θέλετε να κάνετε ένα τολμηρό συνδυασμό αναμειγνύοντας και ταιριάζοντας τα σκουλαρίκια σας, κρατήστε τα άλλα κοσμήματα που φοράτε  minimal. Πιθανότατα δεν θέλετε να αναμίξετε και να ταιριάξετε τα βραχιόλια σας και άλλα κοσμήματα, επειδή μπορεί να κάνει ολόκληρη την ενδυμασία σας να φαίνεται υπερβολική.

Αντ ‘αυτού, κρατήστε το σε ένα ή δύο κομμάτια άλλων κοσμημάτων που ταιριάζουν με τα μικτά σκουλαρίκια που φοράτε.

Δώστε προσοχή σε ένα στοιχείο και αφήστε τα άλλα κοσμήματά σας να συμπληρώνουν τα σκουλαρίκια σας. Για παράδειγμα, εάν τα σκουλαρίκια σας είναι πράσινα, τότε το κολιέ ή το βραχιόλι σας μπορεί να είναι επίσης πράσινο. Εάν έχουν γεωμετρικό σχήμα, συνεχίστε το θέμα με αυτό με τα άλλα κομμάτια σας.

4.Μην ανησυχείτε για το υλικό

Τα περισσότερα σκουλαρίκια έχουν ασημί ή χρυσό χρώμα αλλά δεδομένου ότι προσπαθείτε να το αναμίξετε, μην κολλάτε πολύ στο χρώμα του υλικού. Η τοποθέτηση χρυσού και του ασημί χρώματος  μαζί μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένας εντυπωσιακός συνδυασμός, ακόμα κι αν ήταν ένας που θα μπορούσατε αρχικά να αποφύγετε.

5.Μην χάσετε το στυλ σας

Αυτή η τάση έχει ως στόχο να κάνει τα σκουλαρίκια σας σε ένα κομμάτι δήλωσης και όχι για να χάσετε το δικό σας στυλ. Αν νομίζετε ότι δεν ταιριάζει στο στυλ σας μην το κάνετε.

Αλλά αν ένα σετ σκουλαρίκια πραγματικά φωνάζει το όνομά σας και σας αρέσει ο τρόπος που φαίνονται αταίριαστα τότε φορέστε τα.