Ξεκίνησε η φθινοπωρινή σεζόν, ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στην γκαρνταρόμπα σας. Η μετάβαση από τις καλοκαιρινές μπλούζες στα ζιβάγκο σημαίνει ότι η φθινοπωρινή μας επιλογή κοσμημάτων θα αλλάξει επίσης.
Έχετε κάποια αγαπημένα, διαχρονικά κοσμήματα που θέλετε να περάσετε στη νέα σεζόν; Αν ναι, υπάρχουν μερικές συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να είστε κομψές όλο το χρόνο.
Ξεκινήστε με αυτά τα έξι απλά βήματα:

1. Επιλέξτε ποιοτικά κοσμήματα


Η ομορφιά των κοσμημάτων υψηλής ποιότητας είναι ότι διαρκεί μια ζωή και συχνά μεταβιβάζεται στις μελλοντικές γενιές. Τα διαχρονικά κοσμήματα δεν ξεφεύγουν ποτέ από το στυλ, σε αντίθεση με τις τάσεις της μόδας και της διακόσμησης. Είναι καλύτερο να επενδύσετε σε μερικά ποιοτικά κομμάτια που μεταβαίνουν στις εποχές, αντικατοπτρίζουν με ακρίβεια το προσωπικό σας στυλ και διαρκούν.

2. Ξεκινήστε με τα βασικά


Πολλά κομμάτια αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου, διαρκούν για χρόνια και παραμένουν στην μόδα. Έχουμε μια σειρά από όμορφα και καλοφτιαγμένα διαχρονικά κομμάτια που μπορούν να σας ταξιδέψουν από το καλοκαίρι στον χειμώνα.

3. Αναμείξτε τα φθινοπωρινά χρώματα


Τα φθινοπωρινά χρώματα είναι το κόκκινο, πορτοκαλί, καφέ, σκούρο πράσινο, σκούρο μπλε, γκρι, κίτρινο και παρόμοιες αποχρώσεις. Σκεφτείτε τα χρώματα των φθινοπωρινών φύλλων, του γκρίζου ουρανού, των ηλίανθων και άλλες όμορφες εικόνες της εποχής. Προσπαθήστε να επιλέξετε κομμάτια με αυτά τα χρώματα.


Η ζεστασιά του χρυσού το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για το φθινόπωρο. Ο χρυσός συνδυάζεται επίσης καλά με τα παραδοσιακά φθινοπωρινά χρώματα, όπως το κόκκινο, το κίτρινο, το πορτοκαλί και το πράσινο. Ωστόσο και το ασήμι φαίνεται επίσης υπέροχο με πολλά από αυτά τα χρώματα. Εάν το ασήμι είναι το μέταλλο της επιλογής σας, φροντίστε να το φοράτε με αυτοπεποίθηση.

4. Επιλέξτε μέταλλο που να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας


Ο τόνος του δέρματος βοηθάει πολύ στον καθορισμό του κοσμήματος που θέλετε να φορέσετε. Εάν δεν είστε σίγουρες για τον τόνο του δέρματος που έχετε, αυτές οι συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποιο χρώμα κοσμήματος είναι ιδανικό για εσάς


Για παράδειγμα, εάν οι φλέβες σας είναι μπλε έχετε ψυχρό τόνο δέρματος. Οι πράσινες φλέβες υποδεικνύουν ότι έχετε ζεστό δέρμα. Και τα δύο δείχνουν έναν ουδέτερο τόνο δέρματος.
Ο τόνος του δέρματός σας καθορίζει αν φαίνεστε καλύτερα σε χρυσά, ασημένια ή ροζ χρυσά κοσμήματα. Το δέρμα με ψυχρούς τόνους φαίνονται υπέροχα με ασημένια κοσμήματα, ενώ ο χρυσός συμπληρώνει τους θερμότερους τόνους δέρματος. Οι γυναίκες με ουδέτερο τόνο μπορούν να φορέσουν και ροζ χρυσά κοσμήματα.

5. Ντυθείτε σωστά για την περίσταση


Ανεξάρτητα από την εποχή, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να ντύνεστε για την περίσταση. Από εκδηλώσεις όπως γάμους μέχρι το γραφείο, το να ξέρεις πώς να συνδυάζεις και να ταιριάξεις κοσμήματα θα είναι πάντα μια χρήσιμη δεξιότητα.
Στο γραφείο και σε άλλες περιπτώσεις όπου το κατάλληλο ντύσιμο είναι επίσημο, ένα μινιμαλιστικό στυλ λειτουργεί καλύτερα. Τα κομψά θηλυκά κολιέ και οι πολυεπίπεδες αλυσίδες είναι κομψά χωρίς να γίνονται αντιαισθητικά.

Ωστόσο, όταν έχετε την ευκαιρία να γίνετε τολμηρές, μην φοβάστε να εκφραστείτε! Ένα chunky κολιέ δημιουργεί μια σίγουρη εμφάνιση και λειτουργεί τέλεια για μια βραδινή έξοδο.


Η επιλογή διαχρονικών κοσμημάτων για μετάβαση στις εποχές είναι ευκολότερη από ό, τι νομίζετε. Ακολουθήστε αυτούς τους κανόνες για να κάνετε τα κοσμήματά σας να συνδυάζονται καλά με την φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα.
Για να βρείτε το επόμενο αγαπημένο σας κόσμημα, ρίξτε μια ματιά στη συλλογή μας. Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από διαχρονικά κοσμήματα που μπορείτε να επενδύσετε για τα επόμενα χρόνια.