Πιθανότατα, σε αυτό το σημείο, είτε έχετε ήδη εντάξει στα καθημερινά σας χτενίσματα τα scrunchies είτε το έχετε σκεφτεί, αλλά δεν είστε σίγουρες πώς να στυλιζάρετε αυτά τα χαριτωμένα αξεσουάρ μαλλιών εκτός από το να χρησιμοποιήσετε ένα για να κρατήσετε τα μαλλιά σας πίσω ενώ πλένετε το πρόσωπό σας τη νύχτα. Μην ανησυχείτε! Έχουμε πέντε εύκολους τρόπους για να φορέσετε και εσείς αυτό το εξαιρετικό αξεσουάρ μαλλιών!!!

Ατημέλητος κότσος

Από τις αγαπημένες μας επιλογές είναι ο ατημέλητος κότσος, ειδικά όσες έχουν μακριά μαλλιά και ειδικά το καλοκαίρι που δεν μπορούμε με τίποτα να τα αφήνουμε κάτω. Κάνε τα μαλλιά σας σε έναν ψηλό κότσο και δέσε τα με ένα όμορφο και στιλάτο υφασμάτινο λαστιχάκι. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο και τα μαλλιά σας θα δείχνουν υπέροχα.

Ψηλός κότσος με μισά μαλλιά κάτω

Πάρτε τα μισά μαλλιά σας και κάντε έναν ψηλό κότσο. Είναι ιδανικό αν στη δουλειά δε θέλετε να πέφτουν τα μαλλιά σας στα μάτια, μπορείτε να αφήσετε κάποιες αφέλειες στην φράντζα σας για να μην φαίνεται τόσο στυλιζαρισμένο το χτένισμα σας . Είναι ένα απίθανο χτένισμα για καθημερινές εξόδους!!!

Space buns

Ένα ιδιαίτερο και καλοκαιρινό χτένισμα για να πειραματιστείς με τα μαλλιά σου. Άκρως καλοκαιρινό και δροσερό που είμαστε σίγουροι ότι θα προτιμηθεί από τις περισσότερες γυναίκες.

Αλογοουρά

Ο πιο κλασικός τρόπος που μπορείτε να φορέσετε το scrunchie σας είναι η κοτσίδα. Είτε σε ψηλή αλογοουρά, είτε σε χαμηλή, είτε συνδυασμός μισής γαλλικής πλεξούδας και κοτσίδας. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό χτένισμα για τις διακοπές σας, όταν θα έχετε βγει από την θάλασσα και θα είναι κυματιστά από το θαλασσινό νερό.

Σινιόν

Πιάστε τα μαλλιά σας μια χαμηλή κοτσίδα και στριφογύρισέ την γύρω από την βάση της. Αν τα μαλλιά σου είναι πολύ γυαλιστερά και γλιστράνε, ψέκασέ τα με λακ. Έπειτα, δημιούργησε ένα σινιόν και πέρασε το scrunchie δύο φορές.