Ποιος μπορεί να αντισταθεί στην ομορφιά και την κομψότητα των μακρiών σκουλαρικιών; Τα μακριά σκουλαρίκια μπορούν να δώσουν τόσο στυλ, που το πιο απλό σας ντύσιμο να μετατραπεί αμέσως σε επίδειξη μόδας.

Στο άρθρο αυτό θα δούμε διάφορους τρόπους να φορεθούν μακριά σκουλαρίκια, διαφορετικά μεταξύ τους σε μήκος και στυλ. Είτε πιο μίνιμαλ και απλά, είτε περίτεχνα και κρεμαστά, είτε ιδιαίτερα statement κομμάτια, τα μακριά σκουλαρίκια είναι απαραίτητη προσθήκη στο στυλ σας.

Το κόλπο είναι απλώς να τα ταιριάζετε με τη χρωματική παλέτα των ρούχων σας και να επιλέγετε το σωστό μέγεθος ανάλογα με το στυλ. Σε κάθε περίπτωση, τα μακριά σκουλαρίκια είναι μια τάση που μας βοηθάει να κάνουμε κάθε εμφάνισή μας πιο κομψή και ιδιαίτερη.

Μακριά Statement Σκουλαρίκια για Hipster Look


Δεν υπάρχει καλύτερο αξεσουάρ να ταιριάξει με το απλό, χίπστερ look, από τα μακριά statement σκουλαρίκια. Φορέστε ένα μονόχρωμο πουλοβεράκι, το oversized σκουφί σας, ταιριάξτε τα μακριά σκουλαρίκια και είστε έτοιμες. Συμβουλή: μη φοβηθείτε να παίξετε με το χρώμα!

 

Σικ Ντύσιμο με Μακριά Σκουλαρίκια


Το σικ μονόχρωμο ντύσιμο είναι must για όλες τις ντουλάπες. Εκείνες τις ημέρες που θέλετε να τονίσετε το ολόμαυρο σετ σας, μπορείτε να επιλέξετε να βάλετε ένα ζευγάρι από χρυσά σκουλαρίκια ή ασημένια – ανάλογα με την προτίμησή σας. Είναι η καλύτερη επιλογή για κάτι επαγγελματικό, αλλά και κομψό.

 

Κρεμαστά Σκουλαρίκια για τη Βραδινή σας Εμφάνιση


Είτε επιλέγετε κάτι πιο γκλαμ είτε κάτι πιο σέξι, τα μακριά σκουλαρίκια είναι απαραίτητο αξεσουάρ για να ολοκληρώσει το look σας. Για παράδειγμα, ένα φόρεμα με βαθύ V θα μπορούσε εύκολα να συνδυαστεί με ένα ζευγάρι έντονα, κρεμαστά σκουλαρίκια. Ένα στράπλες φόρεμα, επίσης, ταιριάζει πολύ με χρυσά κρεμαστά σκουλαρίκια που φτάνουν μέχρι και τους ώμους σας! Επίσης, είναι πολύ καλή ευκαιρία να ταιριάξετε τα σκουλαρίκια σας με το τσαντάκι ή τα παπούτσια σας.

 

Καθημερινές Εμφανίσεις με Μακριά Σκουλαρίκια


Τα καθημερινά μας ντυσίματα βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στα τζιν ή μονόχρωμα υφασμάτινα παντελόνια. Ανεξαρτήτως καιρού, περίστασης, ή διάθεσης, το τζιν παντελόνι είναι πάντα μέσα στις επιλογές μας. Και το καλύτερο; Ταιριάζει απίστευτα με μακριά σκουλαρίκια! Οπότε, ακόμη και αν δε θέλετε να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας τζιν, μπορείτε πάντα να το ταιριάζετε με ένα ζευγάρι ιδιαίτερα, κρεμαστά σκουλαρίκια και να αλλάζει τελείως όλο σας το look.

 

Boho Καλοκαιρινό Στυλ και Σκουλαρίκια


Καλοκαίρι, η αγαπημένη εποχή του boho. Η εποχή που δε φοβόμαστε να φορέσουμε πιο μακριά, πιο φωτεινά ή πιο χρωματιστά σκουλαρίκια, η εποχή που δύσκολα κάτι θα μας φανεί υπερβολικό. Το πιο απλό, καλοκαιρινό φόρεμα, η ανάλαφρη παντελόνα μας, ή το σορτσάκι με το απλό τοπάκι, όλα γίνονται πιο καλοκαιρινά και γήινα με την κατάλληλη επιλογή ενός boho μακριού σκουλαρικιού.