Προσπαθείτε να είστε μοντέρνα, χωρίς να ακολουθείτε όλες τις τάσεις. Επιλέγετε το κόσμημα σας προσεκτικά, λαμβάνοντας υπόψη τη νέα τάση  χωρίς να αγοράσετε μόνο τα νέα πράγματα στην αγορά κοσμημάτων.

Σκεφτείτε τα χαρακτηριστικά σας πριν ακολουθήσετε τη νέα τάση κοσμήματος. Όταν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στην περιγραφή, πρέπει να διαβάσετε αυτήν την ανάρτηση ιστολόγιου, επειδή εδώ είναι οι τάσεις των κοσμημάτων 2019.

Βλέπετε κάποιες γενικές τάσεις στις πασαρέλες (κοσμήματα) που μπορείτε να εφαρμόσετε ακόμη και χωρίς να αγοράσετε πολλά νέα κοσμήματα. Απλά κοιτάξτε τι έχετε στην συλλογή σας και κάντε μία μικρή επένδυση για να την συμπληρώσετε.

Ένα πράγμα που έπεσε το μάτι μου κοιτάζοντας τη νέα τάση κόσμημα είναι ότι η θηλυκότητα δεν είναι επιτηδευμένη επίσης τα εκκεντρικά κοσμήματα είναι για ακόμα μια χρονιά στο προσκήνιο.
Τα κοσμήματα είναι σημαντικά για να ολοκληρώσετε το ντύσιμο σας, είναι η πρώτη εντύπωση η οποία είναι σημαντική.

Τάσεις κοσμήματος του 2019

Το στυλ είναι ρομαντικό και θηλυκό. Για να ολοκληρώσετε ένα ρομαντικό ύφος μπορείτε να φορέσετε μικρά και στρογγυλά κομμάτια κοσμημάτων.


Ένα άλλο δημοφιλές στυλ είναι το έθνικ-μπόχο στυλ, ειδικά η επίδραση Μάγιας ή Αιγύπτου θα εμφανιστεί σε πολλά μοντέρνα σκουλαρίκια, βραχιόλια ή κολιέ.


Τα χρώματα είναι κυρίως λευκά με όλες τις αποχρώσεις του, όλα τα είδη μπλε, ροζ, μουσταρδί  και αμυγδάλου (πολύ ανοιχτό καφέ χρώμα). Και αυτά τα χρώματα συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους.


Γεωμετρικά διαμορφωμένοι λίθοι και ογκώδη κομμάτια κοσμήματος από ασήμι σάς δίνουν την εμφάνιση ενός “femme fatale”


Φλοράλ σχέδια και animal print να πρωταγωνιστούν και την φετινή χρονιά.


Το ασήμι, ο λευκός χρυσός και η πλατίνα (ασημί χρώμα) είναι πιο δημοφιλές από κίτρινα χρυσά κοσμήματα.