Όποιον και να ρωτήσετε τι περιμένει να λάβει στις 14 Φεβρουαρίου – ειδικά αν είναι λάτρης των αξεσουάρ – θα σας δώσει μια απάντηση που πιθανώς περιλαμβάνει πολύτιμα μέταλλα ή πολύτιμους λίθους. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι η καλύτερη επιλογή σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ένα κόσμημα.

Το κόσμημα είναι μια καλή και εύκολη επιλογή. Ειδικά στην περίπτωση που δε θέλετε να ακολουθήσετε την πεπατημένη και να πάρετε κάτι με καρδιά, τότε πρέπει να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θα ταιριάξει καλύτερα σε κάθε γούστο. Από διαχρονικά μέχρι μοντέρνα κομμάτια, έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες και πιο ασφαλείς επιλογές για εσάς.

Πέρλες

Μπορεί τα διαμάντια να είναι για πάντα, αλλά η πέρλα είναι το πραγματικά ρομαντικό, διαχρονικό και κλασσικό πετράδι σε κάθε του μορφή. Ένα κολιέ ή ένα σετ μικρά καρφωτά σκουλαρίκια με πέρλα είναι πάντοτε μια καλή επιλογή, καθώς μπορούν να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις. Μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με άλλα κοσμήματα, οπότε δε χρειάζεται να αγχωθείτε για το αν θα μπορέσει να ταιριάξει στο στυλ της αγαπημένης σας.

Κρύσταλλοι κοσμημάτων

Αν η σύντροφός σας είναι υπέρ των χρωματικών «εκρήξεων», οι πολύχρωμοι Κρύσταλλοι κοσμημάτων είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Για πολλούς, όσο πιο τολμηρή είναι η πέτρα, τόσο το καλύτερο. Κάθε κρύσταλλος κοσμημάτων είναι τόσο μοναδικός, όσο και το άτομο που το φοράει, με το δικό τους χρώμα και το δικό τους χαρακτήρα. Προσπαθήστε να βρείτε το αγαπημένο της χρώμα και επιλέξτε ένα σετ κρεμαστά statement σκουλαρίκια ή κολιέ με κρυστάλλους.

Charm Βραχιόλια

Ένα βραχιόλι ή ένα κολιέ με μικρά διακοσμητικά γουράκια είναι ένα υπέροχο δώρο, στο οποίο μπορείτε να προσθέτετε κάτι σε κάθε σημαντικό γεγονός. Ξεκινήστε δωρίζοντας μόνο ένα βραχιόλι αλυσίδα ή μια αλυσίδα με ένα μικρό γούρι, όπως μια καρδιά για τον Άγιο Βαλεντίνο. Μπορείτε σε κάθε περίσταση στο μέλλον να δωρίζετε ακόμη ένα γούρι, ή μπορεί και η ίδια να προσθέτει ό,τι θέλει στο βραχιολάκι.

Μίνιμαλ Μέταλλο

Από την άλλη πλευρά, μπορεί η σύντροφός σας να προτιμά πιο μινιμαλιστικά, καθημερινά κομμάτια. Στην περίπτωση αυτή, επιλέξτε κάτι απλούστερο, όπως ένα ασημένιο κολιέ με αλυσίδα, σκαλιστά σκουλαρίκια κρίκους, ή κάτι σε ροζ χρυσό. Τα μινιμαλιστικά κοσμήματα μπορούν να φορεθούν καθημερινά, ανεξαρτήτως περίστασης ή στυλ. Συνεπώς, είναι πολύ πιθανό να έχει το δώρο σας πάντοτε πάνω της.