Τα έχουμε συνηθίσει από τις γιαγιάδες μας, τα βλέπουμε σε αρχαιολογικά μουσεία, και σήμερα είναι πάλι στη μόδα – τα διαχρονικά αγαπημένα ear cuffs. Σχεδιασμένα για να αγκαλιάζουν την καμπύλη στην εξωτερική άκρη του αυτιού σας, τα σκουλαρίκια ear cuffs κυκλοφορούν σε πολλά σχήματα και μορφές, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι συνήθως δεν απαιτούν (σχεδόν) καθόλου piercings.

Πώς να Φορέσω Ear Cuffs

Οι επιλογές με τα σκουλαρίκια ear cuffs είναι πάρα πολλές. Ο τύπος του σκουλαρικιού που θα επιλέξετε, επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο το φοράτε. Για παράδειγμα, ένα σκέτο κρικάκι μπορεί να φορεθεί στο πτερύγιο ή τον λοβό του αυτιού για μια διακριτική αλλά πιο ιδιαίτερη εμφάνιση, ενώ ένα statement κομμάτι μπορεί να δώσει μια μοντέρνα πνοή στην εμφάνισή σας.

Φυσικά, αν θέλετε να επιχειρήσετε μια πιο τολμηρή εμφάνιση, μπορείτε πάντα να κυνηγήσετε διπλά ear cuffs ή ακόμη και κρυστάλλινα σκουλαρίκια!

Ear Cuff Stacking

Για ένα πραγματικά μοναδικό στυλ, παίξτε με περισσότερα από ένα ear cuff ή συνδυάστε τα και με άλλα, «κανονικά» σκουλαρίκια. Μπορείτε να συνδυάσετε ear cuffs διαφορετικού μεγέθους ή να τα τοποθετήσετε σε διαφορετικά σημεία στο αυτί σας.

Ear Cuffs για Όλο το Αυτί

Πιο τολμηρά και extravagant, τα ear cuffs που καλύπτουν σχεδόν όλη την εξωτερική πλευρά του αυτιού είναι ιδιαίτερα κομμάτια για ιδιαίτερες εμφανίσεις. Γνωστά και ως ear crawlers ή ear wraps, είναι ένα πολύ συναρπαστικό κόσμημα, ιδανικό για νυχτερινές εξόδους ή ειδικές περιστάσεις – ή, απλά, κι αν θέλετε να κάνετε μεγάλη εντύπωση όπου και να είστε.

Ear Cuffs με Αλυσίδα

Ακόμη ένας κλασσικός τρόπος να φορέσετε διπλό ear cuff, είναι αυτά που ενώνονται με αλυσίδα. Χρυσά ή ασημένια, προσδίδουν πάντα κομψότητα στο στυλ σας. Μπορείτε να επιλέξετε διπλή αλυσίδα για πιο έντονο look, μια πιο «άγρια» αλυσίδα για edgy look, ή μια απλή, ντελικάτη αλυσίδα, ελαφριά και εύκολη να φορεθεί.

Κρυστάλλινα Σκουλαρίκια Ear Cuffs

Είναι πάντοτε διασκεδαστικό να διακοσμήσετε τα αυτιά σας και να αποκτήσετε μια ξεχωριστή εμφάνιση, απλά προσθέτοντας ένα ear cuff στο σύνολό σας. Πόσο μάλλον όταν μπορείτε να το συνδυάσετε με τους αγαπημένους σας κρυστάλλους!

Μπορείτε να συνδυάσετε τέτοια κομμάτια με τα casual, μοντέρνα ή νυχτερινά σας ρούχα, ανάλογα με την περίπτωσή σας. Η μεγάλη ποικιλία σχημάτων και σχεδίων που προσφέρονται μπορεί να είναι απόλυτα κατάλληλη για κάθε εκδήλωση στην οποία πρέπει να πάτε. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα μπορέσετε να βρείτε το κατάλληλο ακριβώς για εσάς!

Μπορείτε να συνδυάσετε το κρυστάλλινο cuff με το δερμάτινο μπουφάν σας για ένα μια cool chic εμφάνιση, ή με μοντέρνα σύνολα για πιο glamorous στυλ.