Είτε πρόκειται για ένα πρώτο ραντεβού, είτε για μια έξοδο με φίλες, θέλετε να διασκεδάσετε και να είστε εντυπωσιακές. Ανάλογα με τον προορισμό σας, μπορεί να θέλετε να ντυθείτε περισσότερο από ό, τι συνήθως ή να δοκιμάσετε μια εμφάνιση που είναι λίγο πιο edgier ή πιο πολύχρωμη.

Ίσως βρήκατε το τέλειο outfit και θέλετε και τα κατάλληλα αξεσουάρ ή ίσως θέλετε να ανανεώσετε τα παλιά σας outfit με καινούργια αξεσουάρ. Ανεξάρτητα από αυτό, η προσθήκη κοσμημάτων σε ένα ντύσιμο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε από τυπικό ντύσιμο σε εντυπωσιακό για μια βραδινή έξοδο στην πόλη. Παρακάτω σας δίνουμε κάποιες συμβουλές για μια άψογη νυχτερινή εμφάνιση.

Ισορροπημένη εμφάνιση

Το να φοράτε πάρα πολλά κοσμήματα μπορεί να καταλήξει να μοιάζει με μπερδεμένο χάος. Όπως ένας σχεδιαστής μόδας, επιλέξτε ένα σημείο εστίασης, όπως τα όμορφα κρεμαστά σκουλαρίκια, και αφήστε τα υπόλοιπα ήσυχα. Μπορείτε να προσθέσετε ένα λεπτό κολιέ ή βραχιόλι για να εξισορροπήσετε ένα τολμηρό σχέδιο που θα ανταγωνίζεται για την προσοχή.

Σκεφτείτε τι κοσμήματα θα έδειχναν υπέρ της εμφάνισής σας. Ένα ογκώδες βραχιόλι ή πολλές στρώσεις βραχιόλια δεν πρέπει να κρύβονται κάτω από τα μακριά μανίκια, αλλά είναι υπέροχα με μπλούζες μέχρι τον αγκώνα ή μικρότερα μανίκια.

Τονίστε το θετικό

Χρησιμοποιήστε κοσμήματα για να τονίσετε και να τραβήξετε τα βλέμματα στα καλύτερα χαρακτηριστικά σας. Για παράδειγμα, τα σκουλαρίκια μπορούν να τονίσουν το πρόσωπό σας και τα λαμπερά μάτια σας, τα βραχιόλια τους λεπτούς καρπούς σας, τα κλιπ μαλλιών ένα ωραίο χτένισμα και τα κολιέ τον χαριτωμένο σας λαιμό ή ντεκολτέ.

Αφήστε την προσωπικότητά σας να λάμψει

Η προσθήκη ενός statement κοσμήματος στο ντύσιμό σας για μια βραδινή έξοδο είναι ένας τρόπος να παρουσιάσετε πραγματικά το προσωπικό σας στυλ. Δεν είστε σίγουρη ποιο θα μπορούσε να είναι αυτό το κομμάτι της δήλωσης; Σκεφτείτε να καλλιεργήσετε ένα ξεχωριστό στυλ και χρησιμοποιήστε το για να καθοδηγήσετε τις στυλιστικές σας επιλογές σας.

Διασκεδάστε

Τα κοσμήματα που θα φορέσετε για μια βραδινή έξοδο θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Να περάσετε καλά με αυτό! Απλώστε σε διάφορα κολιέ ή βραχιόλια, κάντε mix & match διάφορους τύπους και χρώματα μετάλλων. Η έξοδος είναι η κατάλληλη στιγμή για να πειραματιστείτε και να βγείτε από ένα τέλμα. Φροντίστε όμως να αισθάνεστε άνετα με τις επιλογές σας το να χρειάζεται να προσαρμόζεστε συνεχώς ή να παίζετε με αξεσουάρ που δεν ταιριάζουν, θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

Όταν ντύνεστε για μια ξεχωριστή βραδινή έξοδο, τα κοσμήματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε αυτή την επιπλέον λάμψη στην εμφάνισή σας. Με μερικές απλές οδηγίες, θα είστε σίγουρες ότι επιλέξετε τα σωστά κομμάτια που συμπληρώνουν αυτό που φοράτε.