Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι γεμάτη συναντήσεις: δείπνο Χριστουγέννων, παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς, ονομαστικές γιορτές, η λίστα δεν σταματά. Αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα – πολλά διαφορετικά ρούχα και, προφανώς, πολλά διαφορετικά κοσμήματα!

Το καλό με τα Χριστούγεννα είναι ότι μπορείτε να βάλετε τα εντυπωσιακά κοσμήματά σας, εκείνα που μπορεί να μην τολμάτε να φορέσετε σε άλλες περιστάσεις. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για να επιλέξετε τα καλύτερα εντυπωσιακά κοσμήματα για τα Χριστούγεννα.

Αναμείξτε μέταλλα

Σίγουρα το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι το αν θα ταιριάξετε ασημί ή χρυσά κοσμήματα με το ντύσιμό σας. Σίγουρα, ανάλογα με τα ρούχα που θα φορέσετε και ανάλογα το δέρμα και το χρώμα των μαλλιών σας, έχετε κάποια προτίμηση. Τα Χριστούγεννα όμως μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τη διαφορά, αναμειγνύοντας τα δύο μέταλλα μαζί. Κάντε layer με διαφορετικά μέταλλα ή φορέστε ένα χρυσό βραχιόλι με ένα ασημένιο κολιέ.

Επιλέξτε τη Χριστουγεννιάτικη χρωματική παλέτα

Εάν αγαπάτε το χρώμα, κανένα θέμα! Μπορείτε να βρείτε εντυπωσιακά κοσμήματα κάθε στυλ και μορφής για αυτές τις γιορτές. Μια καλή συμβουλή, εάν αναρωτιέστε τι χρώμα να επιλέξετε, είναι να μείνετε πιστές στη Χριστουγεννιάτικη παλέτα. Μαύρο, κόκκινο, μπλε, πράσινο είναι οι κατάλληλες επιλογές για εσάς.

Κάντε ένα statement

Έχετε πάρει ένα ζευγάρι τολμηρά, statement σκουλαρίκια και έχετε φοβηθεί να τα φορέσετε; Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή να πάρετε το ρίσκο από μια βραδινή έξοδο μέσα στις γιορτές. Τολμήστε με τα εντυπωσιακά αυτά κοσμήματα και τραβήξτε όλα τα βλέμματα πάνω σας – με την καλή έννοια, πάντα!

Λάμψτε σε κάθε περίσταση

Οι γιορτές είναι οι κατάλληλη περίοδος να λάμψετε, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Αστραφτερά κοσμήματα, με πέρλες, χρωματιστούς κρυστάλλους και, φυσικά, στρας είναι οι καλύτερες επιλογές σας. Φυσικά, πάντοτε με μέτρο. Εάν φοράτε ένα απλό, μονόχρωμο φόρεμα, τότε μπορείτε εύκολα να το συνοδεύσετε με λαμπερά κοσμήματα. Από την άλλη, εάν τα ρούχα σας είναι πολύχρωμα ή αρκετά… «έντονα» από μόνα τους, τότε δεν πρέπει να το παρακάνετε με τα στρας.

Λάβετε υπόψη το στυλ σας

Τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει σημασία αν δεν σας ταιριάζει προσωπικά. Φυσικά, τα εντυπωσιακά κοσμήματα για τα Χριστούγεννα είναι πολλά και αρκετά ιδιαίτερα. Τα κοσμήματα που φοράτε πρέπει να ταιριάζουν με το στυλ σας, αλλιώς δε θα καταφέρετε να τα υποστηρίξετε με αυτοπεποίθηση. Εάν συνήθως φοράτε πιο έντονα κοσμήματα, τότε μπορείτε να το πάτε ένα βήματα παραπέρα. Εάν, όμως, φοράτε πιο μινιμαλιστικά κοσμήματα, τότε μπορείτε να επιλέξετε κάτι εντυπωσιακό, αλλά πιο κλασικό.

Συμπέρασμα

Για να λάμψετε στις γιορτές, επιλέξτε κάτι από την συλλογή από εντυπωσιακά κοσμήματα για τα Χριστούγεννα που θα βρείτε στο site της Perlita.