Ποιος μπορεί να αντισταθεί στην ομορφιά και τη κομψότητα των κρεμαστών σκουλαρικιών; Είναι τόσο πλούσια σε υφή, σχεδιασμό και στιλ, με την προσθήκη τους στην πιο απλή και βασική εμφάνιση σας θα μπορούσε να την μετατρέψει σε μια εξεζητημένη εμφάνιση.

Στο σημερινό blog μόδας θα εξερευνήσουμε σκουλαρίκια διαφορετικών μεγεθών και στιλ που θα σας κάνουν να τα ερωτευτείτε αμέσως. Αυτές οι συμβουλές είναι για όλα τα στιλ ντυσίματος από καθημερινό έως βραδινό.

Αυτά τα εκπληκτικά κοσμήματα θα μπορούσαν να φορεθούν κυριολεκτικά με οποιοδήποτε στιλ. Το μυστικό είναι το χρώμα και το σωστό μέγεθος. Μια μεγάλη τάση και φέτος που θα βοηθήσει οποιαδήποτε από εμάς να φαίνεται άψογη και κομψή απλά με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Για ένα μοντέρνο hipster στιλ

Ας ξεκινήσουμε με ένα από τα πιο cool στυλ στο σημερινό blog post. Το hipster στιλ είναι ιδανικό για ανθρώπους που σκέφτονται έξω από το κουτί, αυτή την εμφάνιση συνήθως  την προτιμούν οι φοιτητές ή όσοι εργάζονται σε κάτι σχετικό με την μόδα.

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να φορέσετε τα αγαπημένα σας άνετα και καθημερινά ρούχα και να βάλετε ένα εντυπωσιακό statement ζευγάρι σκουλαρίκια που θα κάνει την απλή καθημερινή εμφάνιση σας πολύ ενδιαφέρουσα και μοναδική.

Εκτός από τα εντυπωσιακά μακριά σκουλαρίκια μπορείς να φορέσεις και λεπτές αλυσίδες στον λαιμό σου κάνοντας layering  για να ολοκληρώσετε το hipster look σας.

Τα κρεμαστά σκουλαρίκια σας μπορεί να είναι πολύχρωμα ή μονόχρωμα, ανάλογα με την προσωπική σας προτίμηση. Για τις καθημερινές σας εμφανίσεις, μην διστάσετε να προσθέσετε ένα ζευγάρι πολύχρωμα κρεμαστά σκουλαρίκια για να κάνετε τις ημέρες σας πιο φωτεινές και πιο μοντέρνες.

Κρεμαστά σκουλαρίκια και κομψά ρούχα για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Όλες οι γυναίκες που θέλετε να είστε κομψές και αριστοκρατικές, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό το στιλ σκουλαρικιών. Ειδικά αν επιλέξετε να φορέσετε μονόχρωμα ρούχα που απλά θα απογειώσουν την εμφάνιση σας.

Καλύτερος τρόπος δεν υπάρχει για να κάνετε ένα total black outfit ενδιαφέρων και εντυπωσιακό από το να φορέσετε ένα εντυπωσιακά μακριά σκουλαρίκια. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να επιλέξεις ένα υπερμεγέθη, έντονα διακοσμημένο ζευγάρι σκουλαρίκια και να είναι το statement στοιχείο της εμφάνισης σου.

Τζιν και κρεμαστά σκουλαρίκια για ένα casual chic εμφάνιση

Στα αγαπημένα μας ρούχα για τις καθημερινές μας εμφανίσεις φυσικά και βρίσκονται τα τζιν παντελόνια. Είναι ένα βολικό ρούχο και σίγουρα υπάρχει ένα τουλάχιστον στην ντουλάπα μας, μην πω πολλά…. Απλά φορέστε το αγαπημένο μπλουζάκι με ένα τζιν και σαν τελική πινελιά προσθέστε ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια.

Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια και μεγέθη, επομένως δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε ένα ζευγάρι που να μην σας αρέσει. Για μια ένα casual chic στιλ δεν χρειάζεται να υπερβάλλετε στο μέγεθος του σκουλαρικιού, περίπου μέχρι το σαγόνι.

Το καλό με αυτά κοσμήματα είναι ότι ταιριάζουν με όλα τα χτενίσματα σας είτε είναι μαζεμένα τα μαλλιά σας είτε κάτω, εξακολουθούν να είναι το ίδιο κομψά.

Για δημιουργικές και τολμηρές εμφανίσεις

Όποιος θέλει να προσελκύσει τα βλέμματα όλων μέσω των στιλιστικών του επιλογών τότε το street style είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή γιατί πραγματικά είναι ένα μοναδικό στιλ.

Για παράδειγμα, ένα βελούδινο σύνολο που μπορείτε να συνδυάσετε με αυτά τα τόσο μοντέρνα αθλητικά πάνινα παπούτσια και ένα μικρό τσαντάκι είναι ένας τέλειος συνδυασμός. Φυσικά, όσον αφορά τα αξεσουάρ, μπορείτε να προσθέσετε ένα φουλάρι στον λαιμό και ένα μεγάλο ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια.

Ένας άλλος τρόπος για να αναδείξετε το street style είναι τα σκουλαρίκια πολυέλαιοι, πιασμένα μαλλιά πάνω για να αναδείξετε τα σκουλαρίκια σας και μην ξεχάσετε το κόκκινο κραγιόν σας !!!

Εντυπωσιακά κρεμαστά σκουλαρίκια και στον γάμο

Αγαπημένη επιλογή και για τις νύφες είναι τα κρεμαστά σκουλαρίκια, είναι τόσο κομψά και κλασικά , ειδικά αν ταιριάζει στο στιλ του νυφικού σας αν και υπάρχουν τόσα πολλά στην αγορά πλέον που σίγουρα θα βρείτε κάτι που να ταιριάζει.

Επίσης, αν δεν θέλετε να φορέσετε νυφικό με ανοιχτό ντεκολτέ, μπορείτε να φορέσετε ένα φόρεμα με ανοικτή πλάτη. Στη συνέχεια, προσθέστε ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια που θα συμπληρώσουν όμορφα το νυφικό σας. Εάν έχετε επιλέξει υπερμεγέθη κρεμαστά σκουλαρίκια αυτό ίσως να σημαίνει ότι  πρέπει να επιλέξετε πιο απλό χτένισμα, ώστε να μπορείτε να τονίσετε τα αξεσουάρ σας.

Επιπλέον, εάν προτιμάτε να συμπεριλάβετε άλλα κοσμήματα, όπως ένα βραχιόλι, προσπαθήστε να αναμίξετε και να ταιριάξετε όλα τα κομμάτια κοσμημάτων σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποφύγετε να κάνετε υπερβολές.

Κρεμαστά σκουλαρίκια για ιδιαίτερες περιστάσεις

Σε ιδιαίτερες και επίσημες περιστάσεις είναι μια ιδανική προσθήκη στην εμφάνιση σας. Ας πούμε αν αποφασίσετε να φορέσετε ένα στράπλες φόρεμα, τα μακριά σκουλαρίκια θα είναι η τέλεια επιλογή.

Για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση, μπορείτε πάντα να ταιριάξετε τα σκουλαρίκια σας με τα παπούτσια σας. Τα κρεμαστά σκουλαρίκια σας μπορεί να είναι το statement κομμάτι σας σε μια μονόχρωμη εμφάνιση.

Επιπλέον, θα μπορούσε επίσης να ταιριάζει με τα παπούτσια αλλά και με τα υπόλοιπα αξεσουάρ σας και θα είστε έτοιμες για την βραδινή σας έξοδο.

Ελπίζω να βρήκατε αυτό το  blog αρκετά ενημερωτικό και ελπίζω ότι θα σας διευκόλυνα για την επόμενη statement εμφάνιση σας με τα εντυπωσιακά μακριά σας σκουλαρίκια. Απλώς δημιουργήστε και δοκιμάστε τα αγαπημένα σας κρεμαστά σκουλαρίκια και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η εμφάνιση σας θα είναι εκπληκτική!