Μια καινούρια αγαπημένη τάση τα τελευταία χρόνια είναι τα γεωμετρικά σκουλαρίκια. Οι καθαρές γραμμές των κοσμημάτων αυτών φαίνονται απλές, αλλά είναι πολύ κομψές και μοντέρνες. Ταιριάζουν φαινομενικά με κάθε στυλ, από το πιο μινιμαλιστικό μέχρι το πιο extra, και είναι ένα must-have για τη μπιζουτιέρα σας.

Ας δούμε μερικά από τα είδη γεωμετρικών σκουλαρικιών που μπορείτε να βρείτε για να ταιριάξετε με το προσωπικό σας στυλ και την γκαρνταρόμπα σας.

Γεωμετρικά καρφωτά σκουλαρίκια για μια κομψή εμφάνιση

Ένα βασικό διαχρονικό κομμάτι για κάθε στυλ είναι τα καρφωτά σκουλαρίκια. Μπορείτε να τα βρείτε σε κάθε σχέδιο και σχήμα, όπως, φυσικά, και γεωμετρικά. Τα μικρά, καρφωτά γεωμετρικά σκουλαρίκια είναι η κατάλληλη επιλογή αν θέλετε κάτι διακριτικό. Φυσικά, μπορείτε να βρείτε και κάτι με χρώμα ή μικρούς πολύτιμους λίθους, πέρα από κοφτές και απλές γραμμές.

Γεωμετρικά κρεμαστά σκουλαρίκια για μια παιχνιδιάρικη εμφάνιση

Αν λατρεύετε τα σκουλαρίκια που κουνιούνται και αγγίζουν τον ώμο σας, τότε τα γεωμετρικά κρεμαστά σκουλαρίκια είναι τα κατάλληλα για εσάς. Τα απλά κρεμαστά γεωμετρικά σκουλαρίκια ταιριάζουν με το καθημερινό σας ντύσιμο ή μπορούν απευθείας να μετατρέψουν το απλό σας ντύσιμο σε κάτι που μπορείτε να μεταφέρετε από το γραφείο στην βραδινή σας έξοδο. Ταιριάζουν εξαιρετικά με τσόκερ, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο και τολμηρό σύνολο.

Statement γεωμετρικά σκουλαρίκια για μια ξεχωριστή εμφάνιση

Αν θέλετε να ξεχωρίσετε, τα γεωμετρικά statement σκουλαρίκια είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Σε ασήμι, χρυσό ή ακόμη και ροζ χρυσό, με ή χωρίς άλλα διακοσμητικά, τα μεγάλα statement σκουλαρίκια έχουν γίνει διάσημα για την ιδιαιτερότητά τους. Κύβοι, ορθογώνια, ρόμβοι, ή άλλα ιδιαίτερα γεωμετρικά σχήματα μπορούν να εκφράσουν με εξαιρετικό τρόπο το στυλ σας.

Διαχρονικά σκουλαρίκια κρίκοι για μια μοντέρνα εμφάνιση

Είναι πλέον βέβαιο ότι οι περισσότερες γυναίκες έχουν τουλάχιστον ένα καλό ζευγάρι κρίκων. Φυσικά, οι κρίκοι πλέον εντοπίζονται σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και διακοσμητικά στοιχεία. Και πάλι, όμως, είναι πάντοτε μοντέρνοι και πρακτικοί.

Μοντέρνα γεωμετρικά σκουλαρίκια για μια πιο… cool εμφάνιση

Διπλοί κρίκοι, ασύμμετρα σκουλαρίκια, σκουλαρίκια από ιδιαίτερα υλικά ή και σε διάφορα χρώματα, τα μοντέρνα γεωμετρικά σκουλαρίκια είναι εδώ για όσους θέλουν να νιώθουν για πάντα νέοι. Τα σκουλαρίκια αυτά μπορούν να ταιριάξουν με κάθε ντύσιμο και κάθε στυλ, και να φορεθούν όλη τη μέρα και σε κάθε περίσταση. Αν δε φοβάστε να τολμήσετε, τότε επενδύσετε σε ένα μοντέρνο ζευγάρι γεωμετρικά σκουλαρίκια.

Μινιμαλιστικά γεωμετρικά σκουλαρίκια για κάθε περίσταση

Φυσικά, αν προτιμάτε κάτι πιο διακριτικό, δοκιμάστε μινιμαλιστικά γεωμετρικά σκουλαρίκια. Η λεπτότητα αυτών των σκουλαρικιών σας επιτρέπει να τα φορέσετε όπως και όταν θέλετε, χωρίς να αναγκάζεστε να ακολουθήσετε το vibe των σκουλαρικιών. Ακόμη, είναι πολύ ευέλικτα, καθώς μπορείτε να τα φορέσετε στη δουλειά, στο μπαρ, στη συναυλία, σε κάθε μέρος που μπορείτε να φανταστείτε. Η μινιμαλιστική μόδα είναι εδώ και την ακολουθούν και τα μικρά, γεωμετρικά σκουλαρίκια.