Εάν έχετε πρόσωπο σε σχήμα οβάλ, μπορείτε να πειραματιστείτε με πιο τολμηρά στυλ γυαλιών. Τα γυαλιά ηλίου σας είναι ένα σημαντικό μέρος του ντυσίματός μας και υπάρχει μια τεράστια γκάμα διαθέσιμη για να ταιριάζει με διαφορετικά ρούχα ή διάθεση. Εάν έχετε πρόσωπο σε σχήμα οβάλ, μπορείτε να πειραματιστείτε με πιο τολμηρά αλλά και κλασικά στυλ γυαλιών.

Έχετε οβάλ σχήμα προσώπου;

Ένα οβάλ σχήμα προσώπου είναι μεγαλύτερο από ό, τι είναι το στρόγγυλο με μια απαλή καμπύλη στο σαγόνι. Τα ζυγωματικά είναι σε μεγαλύτερη απόσταση σε αναλογία με το μέτωπο και το σαγόνι και συνήθως είναι λίγο ψηλότερα στο πρόσωπο. Τέλος, το μέτωπο σε αυτό το σχήμα προσώπου μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερο από το πηγούνι.

Ποια γυαλιά ηλίου ταιριάζουν σε οβάλ πρόσωπα;

Ορθογώνια γυαλιά ηλίου

Τα ορθογώνια γυαλιά ηλίου ταιριάζουν στα οβάλ πρόσωπα, λόγω του συμμετρικού σχεδιασμού τους θα συμπληρώσει τα ήδη καλά αναλογικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα ζευγάρι μαύρα ορθογώνια γυαλιά, αλλά ένα pop χρώμα μπορεί επίσης να είναι μια εντυπωσιακή πινελιά στην εμφάνιση σας.

Cat Eye γυαλιά ηλίου

Δεν μπορούν όλα τα σχήματα προσώπου να βάλουν γυαλιά ηλίου cat-eye, αλλά, ευτυχώς για εσάς, αυτά τα γυαλιά ταιριάζουν στα οβάλ πρόσωπά σας τέλεια. Δοκιμάστε αυτά τα γυαλιά ηλίου σε ένα έντονο κόκκινο, μοβ ή πράσινο χρώμα.

Γυαλιά ηλίου wayfarer

Τα γυαλιά ηλίου wayfarer είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στυλ γυαλιών ηλίου για κάποιο λόγο ταιριάζουν σε επαγγελματικό ή επίσημες περιστάσεις. Είναι φαρδιά γύρω από τα μάτια και θα συμπληρώσουν ένα οβάλ πρόσωπο χωρίς να τονίζουν υπερβολικά το μέτωπο και το πηγούνι.

Μια μεγάλη γκάμα γυαλιών ηλίου κολακεύει τα οβάλ πρόσωπα, οπότε μην φοβάστε να πειραματιστείτε με πιο τολμηρά στυλ.

Λάβετε υπόψη μια σημαντική συμβουλή: Προσέξτε να μην παραγγείλετε πολύ μεγάλα γυαλιά ηλίου. Τα οβάλ πρόσωπα φαίνονται ελκυστικά λόγω της ομοιομορφίας των χαρακτηριστικών του προσώπου τους. Έτσι, ένα ζευγάρι υπερμεγεθών γυαλιών μπορεί να πετάξει αυτήν την ισορροπία από το παράθυρο.