Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για να προσθέσει δυναμισμό στην γκαρνταρόμπα σας από τα κοσμήματα. Ειδικά αν έχετε μια συγκεκριμένη ιδέα που θέλετε να αντικατοπτρίσει το στυλ σας, τότε η καλύτερη επιλογή για εσάς είναι τα κοσμήματα από ατσάλι.

Ξεχάστε τον χρυσό και το ασήμι, το ατσάλι μπορεί να γίνει ο καινούριος αγαπημένος σας φίλος. Με εξαιρετική αντοχή στην καθημερινή φθορά και με λαμπερό, ασημένιο φινίρισμα, είναι ένα μέταλλο το οποίο δε θα σας απογοητεύσει. Μην ξεχνάτε, επίσης, ότι είναι από τα πιο ασφαλή μέταλλα για το δέρμα και ένα πολύ μοντέρνο αξεσουάρ.

Σε αντίθεση με τα συμβατικά κοσμήματα, το ο ανοξείδωτος χάλυβας (stainless steel) είναι κατασκευασμένος από χρώμιο, νικέλιο, και τιτάνιο. Μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση, από το πιο απλό καθημερινό ντύσιμο μέχρι το πιο κομψό και classy στυλ.

Ας δούμε μερικούς τρόπους να εμπλουτίσετε την κοσμηματοθήκη σας με κοσμήματα από ατσάλι.

Ατσάλινα Κολιέ


Τα κολιέ από ατσάλι αποτελούν μια δημοφιλή επιλογή, είτε φοριούνται μόνα τους είτε σε συνδυασμό με άλλα κοσμήματα για layering. Μπορείτε να συνδυάσετε το ατσάλινο κολιέ σας με αλυσίδες άλλων μετάλλων, ή να τις φορέσετε σκέτες, ή ακόμη και να προσθέσετε το μενταγιόν της επιλογής σας.


Αν ψάχνετε για κοσμήματα που θα κρατήσουν πολύ και θα μπορείτε να τα συντηρείτε με ευκολία, τότε το ατσάλι είναι το κατάλληλο μέταλλο για εσάς. Μπορείτε να δοκιμάσετε ατσάλινα κολιέ και μενταγιόν διαφορετικού μήκους και σχεδίων σε συνδυασμούς, και να δείτε ποιοι συνδυασμοί σας ταιριάζουν περισσότερο.

Ατσάλινα Σκουλαρίκια


Μια συλλογή από καθημερινά, απλά σκουλαρίκια είναι απαραίτητη για όλους. Τα σκουλαρίκια από ατσάλι ταιριάζουν σε κάθε στυλ, από το πιο απλό καθημερινό μέχρι το πιο κομψό. Είναι ανθεκτικά, υποαλλεργικά, και ταιριαστά σε κάθε περίσταση.


Τα σκουλαρίκια από ατσάλι ταιριάζουν σε κάθε άνθρωπο και κάθε προσωπικότητα, και μπορούν να φορεθούν σε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς.

Ατσάλινα Βραχιόλια


Τα βραχιόλια από ατσάλι διατίθενται σε πολλά στυλ και τύπους, και δίνουν πολλές επιλογές σε αντρικά και γυναικεία στυλ. Τα κλασσικά βραχιόλια με ατσάλινη αλυσίδα ή οι χειροπέδες από ατσάλι είναι σχεδιασμένα για να είναι απλά και να ταιριάζουν με κάθε στυλ.

Ειδικά τα γυναικεία βραχιόλια από ατσάλι δε χρειάζεται να είναι απλοϊκά. Μπορείτε να τα βρείτε στολισμένα με διάφορα πετράδια και σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο, μπορείτε να τα συνδυάσετε με επαγγελματική ενδυμασία ή με μια πιο κομψή και επίσημη εμφάνιση.