Είτε είναι η τελική πινελιά σε μια εμφάνιση είτε είναι κομμάτια δήλωσης της εμφάνισης σας, τα κοσμήματα είναι ένας τρόπος να αναδείξετε την εμφάνιση σας. Η μόδα αλλάζει και είμαστε πρόθυμες να την ακολουθήσουμε με λαμπερά μέταλλα, κρυστάλλους και ημιπολύτιμους λίθους. Είμαστε μέσα στο καλοκαίρι και μπορούμε να περιμένουμε να δούμε περισσότερη ατομικότητα στα αξεσουάρ μας, από πολύχρωμους συνδυασμούς έως εξατομικευμένα κομμάτια.

Τολμηρό χρυσό

Γιατί να μην προσθέσετε μια χρυσή πινελιά τις καλοκαιρινές μέρες; Είναι ένα διαχρονικό βασικό υλικό που πάντα θα δημιουργήσει ένα τέλειο look. Από ένα κολιέ, ένα δαχτυλίδι ή ένα ζευγάρι κομψοί κρίκοι, ο χρυσός είναι το μέταλλο της επιλογής αυτό το καλοκαίρι. Πηγαίνει με όλα τα ρούχα, μπορείτε να το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ και για μία μοντέρνα εμφάνιση κάντε layering με άλλα κολιέ από την συλλογή σας.

Πολύχρωμα ή έντονα χρώματα

Αυτό το καλοκαίρι, όλα έχουν να κάνει με το χρώμα. Όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου είναι δημοφιλή αυτό το καλοκαίρι, η πολύχρωμη τάση των “χαρούμενων κοσμημάτων” είναι εδώ για να μείνει. Αυτά τα κομμάτια είναι πραγματικά ευπροσάρμοστα, δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος για να τα φορέσετε.

Πέρλες

Οι πέρλες είναι πάντα στην μόδα, είναι κλασικά, θηλυκά και υπέροχα για να συνδυάσετε και με άλλα κομμάτια από τη συλλογή κοσμημάτων ας. Τα κοσμήματα από πέρλες είναι εδώ και πολύ καιρό ένα κομψό αξεσουάρ, αλλά νέοι τρόποι για την ενσωμάτωσή τους έχουν πάει παρακάτω από το κλασικό στυλ.

Πολλές στρώσεις κοσμημάτων

Με τη μόδα μετά την πανδημία να αγκαλιάζει ήδη τον μαξιμαλισμό, τα κοσμήματά μας ακολουθούν το παράδειγμά μας. Είτε στρώνετε τσόκερ και αλυσίδες, πολλές στρώσεις βραχιόλια ή κοσμήματα σώματος, δεν υπάρχει όριο στα αξεσουάρ αυτό το καλοκαίρι.