Το κάνετε layering στα κοσμήματα σας μπορεί να γίνει ένα πολύπλοκο και δύσκολο θέμα. Θέλεις να φαίνεται ότι είναι απλό και ανεπιτήδευτο. Η καθημερινότητα μας είναι ήδη από μόνη της πολύπλοκη οπότε πολλές φορές δεν προλαβαίνουμε να προσέξουμε την εμφάνιση μας και καταλήγουμε να φοράμε τα ίδια και τα ίδια.

Ωστόσο, είναι καλό να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα κοσμήματα μας. Απλές γραμμές και συνδυασμοί μπορούν να κάνουν όλη την διαφορά στο καθημερινό μας ντύσιμο .
Θεωρούμε ότι είναι καλύτερο να επικεντρωθείτε σε ένα ή δύο μέρη του σώματός σας που θέλετε να δημιουργήσετε layering , το λαιμό και τα δάχτυλα ή τους καρπούς και τα αυτιά.

Θέλετε να το διατηρήσετε δροσερό και εκλεπτυσμένο και όχι ακατάστατο και υπερβολικό. Παρακάτω θα σας δώσουμε κάποιες συμβουλές πώς να δημιουργήσετε το απόλυτο layering look.

Η απόσταση μεταξύ τους

Είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε μια ισορροπημένη εμφάνιση κατά το layering, η απόσταση είναι το κλειδί.

Να ταιριάζουν μεταξύ τους

Κάθε κομμάτι θα πρέπει να κολακεύει και να αναδεικνύει το επόμενο, να είναι εμφανή και να μην εμποδίζει το άλλο .

Ανάμιξη τολμηρών αξεσουάρ με ποιο minimal

Είναι καλό να αναμειγνύονται τολμηρά κομμάτια κοσμημάτων με τα ωραία και λεπτεπίλεπτα κομμάτια της συλλογής σας.

Κρατήστε το υπόλοιπο στυλ σας απλό

Γενικά, φορώντας πιο ουδέτερα και απλά χρώματα κάνει το layering με τα κοσμήματα σας να φαίνονται καλύτερα. Κάνει πραγματικά τα κοσμήματα να μιλούν από μόνα τους.

Mix and match

Αναμίξτε μέταλλα, υφές και πέτρες αυτό δημιουργεί μια πιο φυσική και ενδιαφέρουσα αίσθηση. Δεν χρειάζεται να ταιριάζουν όλα τέλεια!

 

Θυμηθείτε ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να διασκεδάσετε!