Αυτές τις ημέρες που αρχίζει να πέφτει το χιόνι, ανταλλάσσουμε δώρα, άνθρωποι έρχονται μαζί για να γιορτάσουμε τον καινούργιο χρόνο. Οι διακοπές έχουν κάποια μαγεία για τους περισσότερους, αλλά όλα αυτά τα ευχάριστα θαύματα έρχονται με ένα μεγάλο πρόβλημα για πολλές γυναίκες , το θέμα της ντουλάπας.

Κοσμήματα για την καθημερινότητα σας

Μια έξυπνη ιδέα είναι να κρατήσετε τα πράγματα ελαφρώς τυπικά. Αυτή τη σεζόν, επιλέξτε ένα συντηρητικό κόκκινο ή μαύρο φόρεμα.  Ακούγεται σαν απλό ρούχο, σωστά; Λοιπόν, αν προσθέσετε το σωστό κόσμημα, αυτή το απλό outfit μπορεί να γίνει η καλύτερη επιλογή. Προσθέτοντας ένα ζευγάρι κομψά σκουλαρίκια είναι ένας καλός τρόπος για να φτιάξετε το στυλ  σας, ενώ εξακολουθείτε να κρατάτε τα πράγματα αριστοκρατικά. Ασημένια βραχιόλια είναι επίσης μια καλή επιλογή για τις κυρίες που θέλουν να επιδείξουν ένα εορταστικό μανικιούρ.

Χρυσό κολιέ για να μετατρέψετε ένα casual ντύσιμο

Επιλέξτε ένα ντύσιμο για την οικογενειακή συγκέντρωση που να είναι ασφαλές. Με τους κανόνες να είναι πιο χαλαροί, είναι εντάξει να φορέσετε τζιν και ένα αγαπημένο πουλόβερ. Ένα χρυσό κολιέ μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για ένα casual ντύσιμο με τζιν, χωρίς να κάνετε το ρούχο να φαίνεται υπερβολικά διακοσμημένο.

 

Κοσμήματα για μία επίσημη περίσταση

Αυτή είναι και η εποχή που είμαστε καλεσμένοι σε πολλά οικογενειακά και επίσημα τραπέζια. Εάν έχετε προσκληθεί σε κάποιο δείπνο, επιλέξτε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, ψηλά τακούνια .Για τους οπαδούς κοσμημάτων, αυτή είναι η καλύτερη δυνατή περίοδος του χρόνου για να πειραματιστείτε σε διαφορετικά stylling. Διαλέξτε χρυσά ή ασημένια μακριά κολιέ που μπορούν να τονίσουν ένα βαθύ ντεκολτέ. Τα μακριά σκουλαρίκια  μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε το ντύσιμο σας κομψό.

Κρεμαστά σκουλαρίκια και βραχιόλια για μια βραδινή έξοδο

Ορισμένες κυρίες απλώς αγαπούν την νυχτερινή διασκέδαση κατά τη διάρκεια των εορτών.  Ένα μικρό φόρεμα και τα τακούνια είναι όλα όσα χρειάζεστε για να φανείτε υπέροχα όταν πρόκειται για ρούχα. Όσον αφορά τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ, τα σκουλαρίκια και τα βραχιόλια είναι η εορταστική λάμψη που θα προσθέσετε στο βραδινό σας ντύσιμο. Αυτή τη χρονιά, τα κρεμαστά σκουλαρίκια είναι στο προσκήνιο της μόδας , οπότε προσθέστε στην συλλογή σας αυτό το must-have αξεσουάρ. Προσθέτοντας βραχιόλια στο ντύσιμο σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ολοκληρώσετε ένα διασκεδαστικό ντύσιμο.

Παρακάτω σας δίνουμε κάποιες προτάσεις από σκουλαρίκια, κολιέ και βραχιόλια: