Το καλοκαίρι  είναι εδώ και ήρθε η ώρα να πάμε στην παραλία! Αν είστε σαν εμένα, που μου αρέσει να φοράω κοσμήματα όπου κι αν βρίσκομαι, συμπεριλαμβανομένου όταν πάω στην παραλία. Δυστυχώς, το αλμυρό νερό μπορεί να καταστρέψει τα κοσμήματα μας, αλλά είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ότι υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις, έτσι ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να λάμπετε ακόμα και όταν είστε κάτω από το νερό.

Όταν τα κοσμήματα από ανοξείδωτο ατσάλι έγιναν δημοφιλή πριν από μια δεκαετία, ήταν ογκώδη και βαριά, οπότε δεν ήταν για γυναίκες που προτιμούν κομψά, θηλυκά σχέδια. Η τεχνολογία έχει αλλάξει πολύ από τότε και τα κομψά κοσμήματα από ανοξείδωτο ατσάλι είναι τώρα διαθέσιμα όχι μόνο στο σκούρο γκρι χρώμα που γνωρίζουμε. Τώρα έρχονται με κίτρινο χρυσό και ροζ χρυσές επικαλύψεις, έτσι ώστε να μπορούμε να τις απολαύσουμε σε διάφορα χρώματα. Προσωπικά, λατρεύω τα μικτά μέταλλα, οπότε αυτή είναι μια από τις προόδους στην τεχνολογία κοσμημάτων που με συγκινεί περισσότερο.

Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα για τα κοσμήματα από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ότι είναι υποαλλεργικά και ακόμη και εκείνοι που έχουν αλλεργίες σε μέταλλα όπως το ασήμι και ο χρυσός διαπιστώνουν ότι μπορούν να φορούν ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς να ανησυχούν για αλλεργικές αντιδράσεις. Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, οπότε μπορείτε να φοράτε λεπτές αλυσίδες χωρίς να ανησυχείτε για το σπάσιμο.

Τέλος, το καλύτερο είναι ότι δεν αμαυρώνει ή αλλάζει χρώμα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το φορέσετε στο νερό χωρίς να ανησυχείτε για την καταστροφή του! Κοσμήματα που είναι ασημένια ή επιχρυσωμένα συνήθως αλλάζουν χρώμα αμέσως λόγω της φύσης του βασικού μετάλλου κάτω από την επένδυση. Ωστόσο, το ανοξείδωτο ατσάλι δεν έχει τις ίδιες ιδιότητες, οπότε θα διατηρήσει το χρώμα του ακόμη και με την κίτρινη χρυσή ή ροζ χρυσή επικάλυψη πάνω του.