Αν θα έπρεπε να επιλέξουμε ένα κόσμημα που μπορεί να απογειώσει το καλοκαιρινό μας ντύσιμο, αυτό είναι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκοι. Οι κρίκοι μπορούν να είναι απλοί, επίσημοι, «δροσεροί», κατάλληλοι για το γραφείο ή μια βραδινή έξοδο. Και ταιριάζουν ακόμη περισσότερο στην εποχή του χρόνου που τα ρούχα μας μειώνονται, που νιώθουμε ανάλαφρες και που περπατάμε στα ζεστά ελληνικά σοκάκια.

Οι καλοκαιρινές βραδιές είναι συνήθως γεμάτες με εκδηλώσεις και happenings για κάθε γούστο. Παραστάσεις σε αρχαία θέατρα, γάμοι, ανοικτές βραδιές μουσείων, Ηρώδειο, κάμπινγκ στα Δωδεκάνησα, συναυλίες σε πλατείες, θερινά σινεμά, κοκτέιλ σε αυλές, όλες εξαιρετικές ευκαιρίες για να επιδείξετε τους αγαπημένους σας κρίκους. Είτε πρόκειται για μια πιο casual εμφάνιση είτε για κάτι πιο «φανταχτερό», οι κρίκοι κάνουν τη δουλειά τους. Φαίνονται υπέροχοι σε κάθε στυλ και άνθρωπο και ολοκληρώνουν την τέλεια καλοκαιρινή εμφάνιση.

Μοντέρνα Στυλ Κρίκων

Μπορείτε να βρείτε τα σκουλαρίκια κρίκους σε κάθε σχήμα, μέγεθος, και στυλ. Από τους κλασσικούς μεγάλους ασημένιους μέχρι τα statement κομμάτια, και από τα μικρά κρικάκια μέχρι τα “huggies” που αγκαλιάζουν το αυτί σας, θα βρείτε ό,τι επιθυμείτε.

Το καλοκαίρι ζητά περισσότερο μινιμαλισμό ή και περισσότερο χρώμα. Επιλέξτε τον απλό σας κρίκο για την καθημερινή σας εμφάνιση, αλλά μη φοβηθείτε να παίξετε με διαφορετικά μέταλλα, χρώματα ή και στολίδια στα σκουλαρίκια σας.

Πώς Να Φορέσετε Τους Κρίκους Σας

Η καλύτερη λύση για να στυλιζάρετε με επιτυχία τους κρίκους σας είναι, πολύ απλά, να έχετε πολλά διαφορετικά ζευγάρια κρίκων.

Αρχικά, χρειάζεστε ένα ζευγάρι κρίκων μεσαίου μεγέθους, είτε σε χρυσό είτε σε ασημί χρώμα, οι οποίοι μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά παντού. Μπορείτε να τους εναλλάσσετε και με ένα ζευγάρι πιο μικρών και παχύτερων κρίκων ίδιου στυλ.

Οι μικροί και λεπτοί κρίκοι μπορούν να φορεθούν εύκολα στη δουλειά, ιδιαίτερα οι λευκοί ή ασημένιοι, οι οποίοι ταιριάζουν με κάθε ενδυματολογική και χρωματική επιλογή.

Φυσικά, αν θέλετε να φορέσετε ένα μακρύ καλοκαιρινό φόρεμα ή casual καλοκαιρινά ρούχα, μπορείτε να ρισκάρετε με μεγάλους κρίκους, με κρίκους σε χρώμα, ή ακόμα και σε κρίκους με πιο boho αισθητική, με κρεμαστά ή όχι.

Πως Να Ταιριάξετε Τους Κρίκους Σας Με Άλλα Κοσμήματα

Οι κρίκοι σας μπορούν να ταιριάξουν φαινομενικά με κάθε κόσμημα. Βέβαια, το καλοκαίρι οι επιλογές μας είναι πιο συγκεκριμένες. Μπορείτε να επιλέξετε ένα τσόκερ ή ένα άλλο απλό κολιέ, ή ακόμη και να κάνετε layering με μίνιμαλ αλυσίδες.

Φυσικά, οι κρίκοι ταιριάζουν εξαιρετικά με λεπτά βραχιολάκια και βραχιόλια χειροπέδες, ή ακόμη και με το ρολόι σας.

Η μυστική συνταγή για το καλοκαίρι είναι μια: μην το σκέφτεστε ιδιαίτερα. Επιλέξτε να είστε ανάλαφρες και εμπιστευθείτε το ένστικτό σας για τους καλύτερους συνδυασμούς!