Υπάρχουν πολλά είδη βραχιολιών στην αγορά τώρα και βρίσκοντας το κατάλληλο για εσάς μπορεί να είναι ένα επίτευγμα. Η λέξη βραχιόλι είναι ένας όρος ομπρέλα που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών. Σας συνοψίζουμε τους 4 από τους πιο κορυφαίους τύπους βραχιολιών, περιγράφοντας τι τους κάνει ξεχωριστούς και πότε να τα φορέσουμε.

Bangle βραχιόλι

Ένα bangle βραχιόλι είναι συνήθως ένα άκαμπτο βραχιόλι που δεν έχει κούμπωμα ή άνοιγμα. Αντ’ αυτού, μπορείτε να σύρετε το βραχιόλι πάνω από το χέρι σας. Εξαιτίας αυτού, αυτά τα βραχιόλια είναι γενικά χαλαρά και τείνουν να κινούνται πάνω στον καρπό σας. Όταν φορούν ένα λεπτό βραχιόλι, οι άνθρωποι τείνουν να το συνδυάζουν, είτε με παρόμοια βραχιόλια είτε με διαφορετικά στυλ. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να φορέσετε ένα μόνο μεγάλο βραχιόλι που θα λειτουργούσε σαν βραχιόλι δήλωσης.  Τα βραχιόλια bangle είναι πολύ δημοφιλή σε ασιατικές χώρες όπως η Ινδία ή η Σρι Λάνκα και γενικά θεωρούνται βασικό μέρος του συνόλου του ατόμου.

Βραχιόλι αλυσίδας

Τα βραχιόλια αλυσίδων είναι συνήθως κατασκευασμένα από μεταλλικούς βρόχους που συνδέονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μια αλυσίδα. Υπάρχει μια ποικιλία τύπων αλυσίδων από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε. Ενώ τα βραχιόλια αλυσίδων μπορούν να κατασκευαστούν από οποιονδήποτε τύπο μετάλλου, ο χρυσός και ο ασήμι είναι οι κορυφαίες επιλογές καθώς έχουν αξία και αντοχή. Ανάλογα με το μέγεθος και τον τύπο της αλυσίδας που επιλέγετε, μπορείτε να εκφράσετε διαφορετικά στυλ.  Αυτά τα βραχιόλια έχουν αγκράφα που διευκολύνουν την τοποθέτηση και την αφαίρεση. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πράγματα σε αυτά και να τα μετατρέψετε σε βραχιόλια γοητείας.  Τα βραχιόλια αλυσίδων είναι κομψά και τείνουν να ταιριάζουν σε πολλές περιστάσεις.

Βραχιόλι με πέρλες

Ένα βραχιόλι με πέρλες κατατάσσεται στην κατηγορία των βραχιολιών με χάντρες πολύτιμων λίθων, αλλά είναι τόσο δημοφιλές που πιστεύουμε ότι είναι μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνο του. Όπως και τα βραχιόλια τένις με διαμάντια, τα βραχιόλια με πέρλες είναι ένα κλασικό βασικό στοιχείο στην συλλογή των κοσμημάτων μας και ισχύει για αιώνες. Ένα βραχιόλι με πέρλες ταιριάζει με οποιαδήποτε σύνολο και είναι κατάλληλο για αρκετές περιστάσεις.

Λόγω του τυπικά ουδέτερου χρώματος της πέρλας (υπάρχουν και μαύρες και χρωματιστές πέρλες αλλά το λευκό παραμένει το πιο δημοφιλές), τα βραχιόλια με πέρλες συνδυάζονται καλά με οποιαδήποτε ρούχο στην γκαρνταρόμπα σας.  Εάν θεωρείτε ότι ένα βραχιόλι με πέρλες είναι ντεμοντέ, ξανασκεφτείτε το. Οι σχεδιαστές γίνονται δημιουργικοί με μαργαριτάρια, χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τύπους μαργαριταριών και τα τοποθετούν με μοναδικούς τρόπους για να φτιάξουν αυτά τα κοσμήματα, μοντέρνα και κομψά.

Βραχιόλι slider

Χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα για τα βραχιόλια είναι να προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε με το ένα χέρι και με το άλλο να το φορέσουμε. Τα βραχιόλια τα οποία μπορούμε να τα ρυθμίσουμε σε οποιοδήποτε μέγεθος είναι η απάντηση σε αυτό. Τα βραχιόλια slider λειτουργούν σύροντας το «ρυθμιστικό slider» κατά μήκος της αλυσίδας έως ότου το να φτάσετε σε μια άνετη εφαρμογή για το καρπό σας.

Είναι τόσο απλό. Αυτό καθιστά τα βραχιόλια slider άνετα και εύκολα στη χρήση. Τα βραχιόλια slider μπορούν να διατεθούν σε μια ποικιλία σχεδίων και στυλ, από κομψά μέχρι casual και boho. Τα πάντα είναι στον σχεδιασμό και στα υλικά.

Λοιπόν, αυτά ήταν τα 4 πιο δημοφιλή βραχιόλια της αγοράς. Μπορείτε να διαλέξετε και να αποφασίσετε ποιο από αυτά είναι το ιδανικό για εσάς!