Aν θέλετε να αναβαθμίσετε το στυλ σας με ένα statement κομμάτι που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα, τότε ξέρετε τι πρέπει να επιλέξετε: ένα μεγάλο κολιέ με πέτρες. Προσθέτει μια πινελιά κομψότητας στο ντύσιμό σας, ενώ παράλληλα είναι αρκετά τολμηρό ώστε να αποτελέσει μια αφορμή για συζήτηση. Είτε πρόκειται για ένα ογκώδες μενταγιόν με κόκκινες πέτρες είτε ένα λεπτό κολιέ διακοσμημένο με μεγάλες λαμπερές πέρλες, τα μεγάλα κολιέ με πέτρες είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τις γυναίκες που προτιμούν να δημιουργούν εντυπώσεις.
Το ερώτημα είναι: πώς μπορώ να το φορέσω; Δείτε παρακάτω ορισμένες συμβουλές για το πως να συνδυάσετε ένα μεγάλο κολιέ με πέτρες με την υπόλοιπη γκαρνταρόμπα σας.

Κρατήστε το Απλό και Κάζουαλ

Ένα μεγάλο κολιέ με πέτρες θα αποτελέσει σίγουρα το κεντρικό σημείο του ντυσίματός σας. Για το λόγο αυτό, πρέπει να προσέξετε να κρατήσετε το υπόλοιπο ντύσιμό σας απλό. Συνδυάστε το με ένα απλό φόρεμα ή ένα μονόχρωμο τοπ για να κρατήσετε την προσοχή στο κολιέ.


Φυσικά, μπορείτε να φορέσετε με ένα τελείως απλό ντύσιμο, όπως τζιν ή μονόχρωμα πουκάμισα και σανδάλια ή sneakers για να δημιουργήσετε μια κομψή και αβίαστη εμφάνιση για κάθε ώρα της ημέρας.

Φορέστε το για να αναβαθμίσετε το στυλ σας

Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να φορέσετε μεγάλα κολιέ με πέτρες και για να αναβαθμίσετε το ντύσιμό σας. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με ένα βραδινό φόρεμα με τακούνια ή ένα άλλο βραδινό σύνολο, και σίγουρα θα επιτύχετε μια κομψή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Εξισορροπήστε τα μεγέθη

Αν επιλέξετε ένα μεγάλο κολιέ με πέτρες, τότε πρέπει να το εξισορροπήσετε με μικρότερα αξεσουάρ. Αποφύγετε τα μεγάλα σκουλαρίκια ή βραχιόλια που θα «ανταγωνίζονται» το κολιέ σας. Επιλέξτε μικρά, καρφωτά σκουλαρίκια και απλά κοσμήματα στα χέρια σας.

Επιλέξτε το σωστό ντεκολτέ

Το ντεκολτέ της μπλούζας ή του φορέματός σας μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στο πώς τονίζεται το κολιέ σας. Για παράδειγμα, ένα ντεκολτέ με V ή ένα στρογγυλό ντεκολτέ θα επιτρέψει στο κολιέ να κάθεται καλύτερα πάνω σας και να μην κρύβεται σε ένα ψηλό ή ήδη φορτωμένο ντεκολτέ.

Αντιθετικές Υφές

Ένα ακόμη ενδιαφέρον παιχνίδι είναι ο συνδυασμός διαφορετικών υφασμάτων και υφών. Μπορείτε να συνδυάσετε ένα μεγάλο κολιέ με τραχιές πέτρες με ένα λείο μεταξωτό τοπ το οποίο θα δημιουργήσει μια εξαιρετική αντίθεση που θα κάνει το κολιέ σας να ξεχωρίσει.

Συμπερασματικά, τα μεγάλα κολιέ με πέτρες είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για να απογειώσετε οποιοδήποτε ντύσιμο. Ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές, θα κάνετε σίγουρα τη διαφορά!