Ξεκινήστε την προετοιμασία για την ερχόμενη σεζόν όσο είναι ακόμα φθινόπωρο. Δείτε τι λείπει από την συλλογή κοσμημάτων σας και σκεφτείτε ποια να κρατήσετε για τον χειμώνα του 21-22. Πριν κάνετε μια αγορά, είναι σημαντικό να σκεφτείτε αν θα συνεχίσετε να το φοράτε σε ένα ή δύο χρόνια. Θυμηθείτε, οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, γι’ αυτό ψωνίστε με σύνεση.

Αν λοιπόν σκοπεύετε να αγοράσετε κοσμήματα τότε αυτό το άρθρο θα σας αρέσει. Τα κοσμήματα που πρέπει να έχετε για τον χειμώνα του 2021 είναι τέλεια για όλους και θα προσθέσουν ένα στοιχείο γοητείας στην καθημερινή σας εμφάνιση.

Αγαπάμε τα κοσμήματα και έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με υπέροχα κομμάτια που θα κάνουν αυτόν τον χειμώνα ακόμα πιο υπέροχο. Είτε σας αρέσουν τα μινιμαλιστικά κομμάτια είτε τα εκκεντρικά, το έχουμε σε αυτή τη λίστα. Τα κομμάτια κυμαίνονται από τα funky έως πιο σοφιστικέ, και όλα στη λίστα των απόλυτων αγαπημένων μας για το χειμώνα.

Statement σκουλαρίκια

Τα κρεμαστά σκουλαρίκια και κυρίως τα σκουλαρίκια-πολυέλαιοι κατατάσσονται στα κοσμήματα που απογειώνουν την εμφάνισή σας. Οι μεγάλοι Οίκοι Μόδας έχουν ήδη ενσωματώσει τα κοσμήματα που πρέπει να έχουν για τον χειμώνα, μακριά σκουλαρίκια και σκουλαρίκια με πολυέλαιο, κάνουν μια δήλωση για τη σύγχρονη γυναίκα και τη θηλυκότητα.

Μακριά και πιο λιτά για casual εμφανίσεις ή πιο βαριά για εντυπωσιακές εμφανίσεις, τα μακριά σκουλαρίκια αναδεικνύουν με στιλ και χάρη τη θηλυκότητα του ωραίου φύλου.

Σκουλαρίκια Κρίκοι

Τα σκουλαρίκια κρίκοι δεν πρέπει να λείπουν από τα κοσμήματα μας. Από ανοξείδωτο ατσάλι, χρυσό, διακοσμημένοι με κρύσταλλο, πέτρες ζιργκόν ή πέρλες, οι κρίκοι συνδυάζονται με ποικιλία υλικών για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, για κάθε περίσταση.

Οι διπλοί κρίκοι, οι τριπλοί κρίκοι και οι oversized κρίκοι βρίσκονται ήδη ανάμεσα στα must have κοσμήματα για τον χειμώνα. Αν κι εσείς θέλετε να βρίσκεστε στο επίκεντρο της μόδας μπείτε τώρα στο e-shop μας, διαλέξτε ανάμεσα στην πλούσια ποικιλία από τα πιο στιλάτα κοσμήματα και κάντε online τις αγορές σας.

Μεγάλες αλυσίδες

Είτε φοράτε ένα μεγάλο χρυσό κολιέ, είτε πολλά μικρά μαζί σε διαφορετικά χρώματα, κάνουν μια ΜΕΓΑΛΗ δήλωση για τον χειμώνα. Αν είστε από τους ανθρώπους που τους αρέσει να ντύνονται απλά αλλά θέλουν να προσθέσουν κάτι διαφορετικό, ρίξτε μια ματιά στις oversized αλυσίδες που μπήκαν στη λίστα με τα κοσμήματά μας ήδη από τον χειμώνα του 2020 θα παραμείνουν για πολύ καιρό ακόμα στις must have επιλογές.

Πέρλες

Σε κολιέ, σε βραχιόλια, οι πέρλες είναι από τα πιο διαχρονικά, κομψά κοσμήματα όλων των εποχών! Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να λείπουν από την λίστα μας. Οι πέρλες αποτελούν πάντα κομψή επιλογή και με casual ντύσιμο αλλά και με πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις, Από ένα απλό κολιέ με μία μονή πέρλα έως και πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς για εντυπωσιακούς στιλιστικούς πειραματισμούς, οι πέρλες μαγνητίζουν και τα πιο απαιτητικά βλέμματα.