Τα βραχιόλια είναι ένα υπέροχο αξεσουάρ που μπορεί να αναδείξει σε πολύ μεγάλο βαθμό το look σας. Μάθετε τα πάντα για το πώς να φορέσεις βραχιόλια με αυτόν τον βοηθητικό οδηγό.

Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να συνδυάσουν τα ρούχα τους με βραχιόλια. Μερικοί λένε ότι εμποδίζουν, κάποιοι λένε ότι δεν μπορούν ποτέ να βρουν τη σωστή ευκαιρία να τα φορέσουν, και το παράπονο που ακούμε πιο συχνά είναι ότι είναι δύσκολο να τα ταιριάξουν με άλλα αξεσουάρ.

Ανεξάρτητα από όλα αυτά, τα βραχιόλια παραμένουν ένα από τα πιο όμορφα και διαχρονικά κοσμήματα που μπορεί να αγοράσει μια γυναίκα για τον εαυτό της. Όταν φοριούνται σωστά, προσθέτουν μια τέλεια πινελιά λάμψης και αίγλης σε οποιαδήποτε σύνολο.  Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να φοράτε βραχιόλια, αλλά θέλετε να τα ενσωματώσετε στα ρούχα σας για όλες τις περιπτώσεις, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα.

Σκεφτείτε την περίσταση.

Όταν επιλέγετε ποιο κομμάτι θα φορέσετε, φροντίστε να λάβετε υπόψη το χώρο στον οποίο βρίσκεστε. Όταν εργάζεστε, δεν θέλετε τα βραχιόλια σας να κάνουν πολύ θόρυβο και να διαταράξουν το περιβάλλον εργασίας ή, ακόμη χειρότερα, να σας αποσπάσουν την προσοχή. Το βραχιόλι που φοράτε στη δουλειά πρέπει να είναι λεπτό και κομψό, κάτι που να ταιριάζει με την προσωπικότητά σας. Εάν φοράτε ένα πιο κομψό outfit, προτιμήστε ένα πιο ουδέτερο βραχιόλι.

Επίσης, εάν το σύνολό σας είναι πιο ουδέτερο, μην φοβηθείτε να τα πιο τολμηρά κοσμήματα. Ταυτόχρονα, δεν πρέπει επίσης να αποφεύγετε τα παχύτερα βραχιόλια. Όταν είστε έξω στην πόλη ή καθίστε για ένα ωραίο δείπνο με φίλους, ένα παχύ βραχιόλι θα μπορούσε να είναι ακριβώς το πράγμα που χρειάζεται το outfit σας να λάμψει.

Mix & Match

Ο στόχος σας δεν θα πρέπει να είναι να φορτώνετε τα χέρια σας με όσα περισσότερα βραχιόλια μπορείτε. Συνήθως, με την πιο αριστοκρατική και κομψή εμφάνιση, ένα βραχιόλι είναι αρκετό για να κάνει πραγματικά μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Ωστόσο, δεν πρέπει να φοβάστε να πειραματίζεστε.

Φορέστε μερικά βραχιόλια με διαφορετικά χρώματα, μοτίβα ακόμα και διαφορετικά μεγέθη και θα μπορούσε να είναι μια καλή εμφάνιση.  Πολλά βραχιόλια μαζί μπορεί να είναι υπέροχα με το σωστό outfit. Απλώς θυμηθείτε ότι είναι το στυλ σας που προσπαθείτε να αναδείξετε, οπότε εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.

Κρατήστε το κλασικό

Μία από τις πιο κλασικές εμφανίσεις είναι ένα απλό μαύρο φόρεμα και ένα όμορφο χρυσό ή ασημένιο βραχιόλι. Αν ψάχνετε την ευκαιρία να ταιριάξετε ένα βραχιόλι και σκουλαρίκια, αυτή είναι η ώρα να το κάνετε. Εάν έχετε ένα μαύρο φόρεμα και θέλετε να το φορέσετε, αλλά δεν είστε σίγουροι τι είδους αξεσουάρ να διαλέξετε, ένα απλό βραχιόλι και ταιριαστά σκουλαρίκια είναι το ιδανικό  για εσάς. Προσθέστε ένα διαχρονικό κολιέ δήλωσης και θα κλέψετε τα βλέμματα σε χρόνο μηδέν.

Προτιμήστε λιγότερα

Μην το παρακάνετε με τα αξεσουάρ, αλλά ειδικά με τα βραχιόλια. Θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα όταν φοράτε πολλά βραχιόλια. Είναι σημαντικό να υπάρχει ισορροπία στο layering των βραχιολιών αλλιώς θα υπάρχει υπερφόρτωση.

Αγοράστε έξυπνα

Μπορεί να φαίνεται δελεαστικό να αγοράσετε κοσμήματα που είναι φθηνά και ταιριάζουν με το στυλ της εποχής. Αλλά προτού το κάνετε αυτό, αφιερώστε λίγο χρόνο για να το σκεφτείτε. Θα φορούσατε ξανά αυτό το κομμάτι; Θα σπάσει προτού ακόμη αποκτήσετε την αξία των χρημάτων σας; Θα είναι σε στυλ για όσο χρονικό διάστημα το φοράτε;

Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να δωρίσετε στον εαυτό σας, ένα όμορφο, διαχρονικό κομμάτι που δεν πρόκειται ποτέ να βγει εκτός μόδας.  Το όφελος από την αγορά ενός πιο πολυτελούς κοσμήματος είναι ότι θα κρατήσει. Η χειροτεχνία είναι τελικά ανώτερη, εντυπωσιακή και όμορφη.  Εκτός από αυτά τα πράγματα, θα νιώσετε καλά να το φοράτε.

Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να μάθετε λίγο περισσότερα για το πώς να φοράτε βραχιόλια. Τα βραχιόλια είναι το τέλειο αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε εμφάνιση και δεν υπάρχει λόγος να αποφύγετε να τα φορέσετε. Απλώς ακολουθήστε τις απλές συμβουλές που περιγράψαμε παραπάνω και θα προχωρήσετε σε μια νέα, κλασική εμφάνιση σε χρόνο μηδέν.