Τα σκουλαρίκια είναι ένα εκπληκτικό και αξέχαστο δώρο.  Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια προσεκτικά επιλεγμένο μπορεί να κάνει το αγαπημένο σας πρόσωπο να αισθανθεί εκτίμηση.  Τα σκουλαρίκια αποτελούνε ένα εξαιρετικό δώρο για κάθε περίσταση είτε έχετε να πάτε σε ένα πάρτι γενεθλίων είτε σε μια αποφοίτηση το σίγουρο είναι ότι τα σκουλαρίκια σας θα μείνουν αξέχαστα.

Τι στυλ σκουλαρίκια να επιλέξετε:

Υπάρχουν 4 δημοφιλή στυλ σκουλαρικιών που μπορείτε να επιλέξετε.  Τα καρφωτά σκουλαρίκια που είναι κατάλληλα για άντρες, γυναίκες και παιδιά και κολακεύουν οποιοδήποτε σχήμα.  Οι κρίκοι που διατίθενται σε όλα τα μεγέθη και είναι κατάλληλα για κάθε στυλ.  Τα κρεμαστά σκουλαρίκια που μπορείτε να βρείτε σε διάφορα μήκη και οι πολυέλαιοι που προσθέτουν δράμα και κομψότητα στο ντύσιμο.

Τι χρώμα να διαλέξετε:

Ένα πετράδι σχετικό με τον μήνα της γέννησης, για παράδειγμα εάν η φίλη σας γεννήθηκε τον Ιούλιο μπορείτε να της δώσετε σκουλαρίκια ρουμπίνια.  Αυτό το δώρο είναι εκπληκτικό για γενέθλια.

Το χρώμα του δέρματος

Επιλέξτε σκουλαρίκια που συμπληρώνουν τον τόνο του δέρματος.  Για παράδειγμα, εάν το πρόσωπο που θέλετε να του πάρετε δώρο έχει ζεστό, κίτρινο και ροδάκινό δέρμα επιλέξτε χρυσά σκουλαρίκια ενώ αν οι τόνοι του δέρματος τείνουν προς ροζ ή μπλε τόνους διαλέξτε ασημί ή λευκόχρυσο ζευγάρι σκουλαρίκια.

Το αγαπημένο του χρώμα

Εάν το άτομο για το οποίο ψάχνεται δώρο έχει προτίμηση σε ένα συγκεκριμένο χρώμα γιατί να μην το ευχαριστήσετε παίρνοντας ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε αυτό το χρώμα ή την απόχρωση.

Το χρώμα των ματιών

Μπορείτε να επιλέξετε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που να αναδεικνύει το χρώμα των ματιών.  Εάν ο παραλήπτης έχει καστανά μάτια καλύτερα να διαλέξετε ένα ζευγάρι κίτρινα ή χρυσά σκουλαρίκια ενώ αν έχει πράσινα μάτια καλύτερα αγοράστε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε ανοιχτό πράσινο.

Τι πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά ενός ζευγάρι σκουλαρίκια ως δώρο:

Το σχήμα του προσώπου: Σκεφτείτε το σχήμα του προσώπου για να διαλέξτε τον κατάλληλο τύπου σκουλαρικιού.  Εάν το αγαπημένο σας πρόσωπο έχει στρογγυλό πρόσωπο αποφύγετε τους κρίκους ενώ αν έχει τετράγωνο προτιμήστε τους.  Εάν δεν είστε σίγουροι για το σχήμα επιλέξτε καρφωτά σκουλαρίκια που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους προσώπων.

Το στυλ: Σκεφτείτε τα κοσμήματα που είδη φοράει ο παραλήπτης και αγοράστε του ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που θα ταιριάζει με τα αυτά που είδη υπάρχουν στην ντουλάπα του.

Τον τρόπο ζωής: Σκεφτείτε την καθημερινότητα του αγαπημένου σας προσώπου.  Εάν δουλεύει σε ένα γραφείο ή ως δασκάλα αγοράστε του απλά σκουλαρίκια ενώ αν ασχολείται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες επιλέξτε πιο δημιουργικά σκουλαρίκια.

Το σκοπό: Σκεφτείτε το λόγο που αγοράζετε το δώρο.  Αν το αγοράζετε για κάποια ξεχωριστή περίσταση θα θέλετε να προσθέσετε λάμψη ενώ αν αγοράσετε το δώρο για καθημερινή χρήση θα επιλέξετε κάτι πιο απλό.

Τα ενδιαφέροντα: Σκεφτείτε τα χόμπι ή τα αγαπημένα του ζώα και αγοράστε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα του αγαπημένου σας προσώπου.

Την ηλικία: Σκεφτείτε και αγοράστε σκουλαρίκια σύμφωνα με την ηλικία του προσώπου.  Για παράδειγμα, τα διαμαντένια σκουλαρίκια είναι ιδανικά για ενήλικες ενώ τα σκουλαρίκια με θέμα ίσως ταιριάζουν καλύτερα σε έφηβους.

Τα δώρα κοσμημάτων  και ιδιαίτερα τα σκουλαρίκια είναι ένα προσωπικό δώρο στο οποίο προσδίδουμε αναμνήσεις και συναισθήματα.  Ωστόσο, η αγορά για το ιδανικό ζευγάρι σκουλαρίκια μπορεί να είναι δύσκολη.  Ελπίζουμε με τον παραπάνω οδηγό να σας βοηθήσαμε να επιλέξετε το ιδανικό ζευγάρι για το αγαπημένο σας πρόσωπο.