Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Ιδανικό αξεσουάρ για όλες σας τις εξορμήσεις, σας προστατεύουν από τις ακτίνες UV και είναι η τέλεια προσθήκη στην εμφάνισή σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το στυλ που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου, και το στυλ σας για να αναδείξετε τα φυσικά σας χαρακτηριστικά.

Όποιο στυλ και αν ψάχνετε, μπορείτε να βρείτε το τέλειο ζευγάρι γυαλιά ηλίου στη συλλογή μας. Τα γυαλιά ηλίου έρχονται σε διαφορετικά σχήματα, χρώματα και σχέδια που ταιριάζουν στην προσωπικότητα και τις ανάγκες σας.

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σε γυαλιά ηλίου, ώστε να μπορείτε να βρείτε το τέλειο ζευγάρι για κάθε περίσταση. Ποια είναι λοιπόν τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σας:

Γυαλιά ηλίου για οβάλ πρόσωπο

Αν το σχήμα του προσώπου σου είναι οβάλ, θεωρείσαι προνομιούχος γιατί σου ταιριάζουν τα περισσότερα γυαλιά ηλίου. Ωστόσο, αν επιλέξετε μεγάλους σκελετούς για να τονίσετε τα ζυγωματικά σας, πρέπει να προσέξετε το πλάτος τους να μην ξεπερνά το πλάτος του προσώπου σας.

Γυαλιά ηλίου για πρόσωπο με σχήμα καρδιάς

Αν το σχήμα του προσώπου σου είναι σε σχήμα καρδιάς, θεωρείσαι προνομιούχοι, μαζί με το οβάλ σχήμα του προσώπου καθώς σας ταιριάζουν τα περισσότερα σχέδια. Ειδικά τα γυαλιά ηλίου τύπου Aviator ,cat eye, browline ή τα retro τετράγωνα ταιριάζουν άψογα σε αυτό το σχήμα προσώπου.

Γυαλιά ηλίου για στρογγυλά πρόσωπα

Εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τετράγωνα ή ορθογώνια γυαλιά ηλίου για να δημιουργήσετε αντίθεση. Επιλέξτε σκελετό με γωνίες ή γεωμετρικά στυλ που εξισορροπούν τη στρογγυλότητά σας. Αποφύγετε τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου.

Γυαλιά ηλίου για μακρόστενο πρόσωπο

Εάν το πρόσωπό σας είναι μακρύ, επιλέξτε υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου για να χωρίσετε το πρόσωπο σας. Επίσης μια καλή επιλογή είναι τα γυαλιά ηλίου cat eye για το σχήμα προσώπου σας.

Τώρα ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να διαλέξετε γυαλιά που ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας με τον μίνι οδηγό μας!!!