Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: είναι ρομαντική, είναι γλυκιά, είναι και λίγο γλυκανάλατη αλλά, όπως και να ‘χει, είναι η μοναδική μέρα του χρόνου που το μόνο που περνάει από το μυαλό όλων μας είναι η αγάπη.
Είτε είστε χρόνια παντρεμένοι είτε έχετε μια πρόσφατη σχέση, το άγχος του «τι δώρο να πάρω» είναι πάντα παρόν. Υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο πάντοτε μπορείτε να βασιστείτε: τα κοσμήματα.
Πρέπει να επιλέξετε κάτι που να δείχνει ότι νοιάζεστε και που θα κάνει την ημέρα της ακόμη πιο ξεχωριστή. Τα κοσμήματα είναι μοναδικά και προσωπικά, μια απτή ένδειξη αγάπης.

Κοσμήματα με Καρδιά

Το μεγαλύτερο σύμβολο της αγάπης, η καρδιά, δε θα μπορούσε να λείπει από τις προτάσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είτε βραχιόλια με μικρές καρδιές, είτε ένα κολιέ που να καταλήγει σε μια σκαλιστή καρδιά, είτε ακόμη και κρεμαστά σκουλαρίκια με καρδούλες, είναι ένα σχέδιο το οποίο είναι πάντοτε μια πολύ καλή επιλογή.


Ροζ Χρυσό Elegance

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι κάθε μέταλλο ταιριάζει με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το χρυσό είναι διαχρονικό, το ασημί είναι κομψό, το ατσάλι μπορεί να συνδυαστεί με την ανθεκτικότητα της αγάπης. Ωστόσο, μια είναι η κατάλληλη επιλογή της ημέρας: το ροζ χρυσό.


Μοντέρνα και εύκολα στον συνδυασμό, τα κοσμήματα από ροζ χρυσό ταιριάζουν απόλυτα με τους πολύτιμους λίθους σε παστέλ αποχρώσεις ή λαμπερότερα πετράδια. Ακόμη και ένα απλό σετ σκουλαρίκια κρίκοι σε ροζ χρυσό ή ένα βραχιόλι χειροπέδα, αποτελούν μια σίγουρη επιλογή.

Χρώματα Της Αγάπης

Εάν, βέβαια, η σύντροφός σας κάνει τολμηρές επιλογές στα αξεσουάρ της και είστε, βέβαια, σίγουροι για το γούστο της μπορείτε να επιλέξετε κάτι πιο έντονο. Ένα statement κομμάτι, ένα σετ κρεμαστά σκουλαρίκια με έντονα πετράδια, ένα κολιέ με πολύχρωμους λίθους, είναι μερικές από τις πιο «τολμηρές», χρωματιστές επιλογές που μπορείτε να κάνετε.


Κομψά και Μικρά

Εάν, από την άλλη πλευρά, προτιμάτε κάτι απλό και μίνιμαλ (ή αν δεν είστε και πολύ σίγουροι τι θα της αρέσει), τότε πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας σε άλλους είδους κόσμημα. Για παράδειγμα, τα καρφωτά σκουλαρίκια μπορεί να είναι πολύ κομψά και λαμπερά, αλλά είναι και ένα κόσμημα που μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και να φορεθεί παντού.


Ακόμη, ένα λεπτό βραχιόλι, ένα κολιέ με ένα μικρό locket ή ακόμη και μια σκέτη αλυσίδα στο μέταλλο της προτίμησής της, είναι μια επιλογή που δύσκολα δε θα ταιριάξει με κάθε στυλ ντυσίματος.