Τα βραχιόλια επέστρεψα, ένα υπέροχο αξεσουάρ για την καλοκαιρινή σου εμφάνιση. Δίνουν στο ντύσιμό σας καλοκαιρινά vibes. Ένα από τα πιο διάσημα κοσμήματα της δεκαετίας του ’90 και των αρχών του 2000 ήταν οι αλυσίδες στον αστράγαλο.

Τα βραχιόλια είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά όπως μέταλλο, σχοινί, δέρμα και κορδόνι. Μπορούν επίσης να περιέχουν πράγματα όπως χάντρες, κοχύλια, κουδουνάκια και άλλα κρεμαστά στοιχεία. Είναι ιδανικά για το καλοκαίρι όταν φοράμε ανοιχτά παπούτσια και τα πόδια μας φαίνονται περισσότερο.

Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλή όσο τα σκουλαρίκια και τα κολιέ, τα βραχιόλια ποδιού εξακολουθούν να αποτελούν ουσιαστικό μέρος της καλοκαιρινής μας εμφάνισής σας. Αυτό είναι ένα πιο ιδιαίτερο κομμάτι που αναδεικνύει τα πόδια μας αλλά δεν είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση ή εποχή. Είναι ιδανικά για όσες έχουν λεπτούς αστραγάλους, αλλά και όσες θέλουν να αναδείξουν τα κάτω άκρα τους.

Με τα πολλά σχέδια που υπάρχουν για αλυσίδες και βραχιόλια στον αστράγαλο, μπορείτε να βρείτε ασορτί κοσμήματα που ταιριάζουν στο δικό σας προσωπικό στυλ. Τοποθετήστε τα στον αστράγαλό σας για να προσθέσετε αυτό το επιπλέον στυλ στην καλοκαιρινή σας εμφάνιση.

Όσο για το ντύσιμο για να τα κάνει να ξεχωρίζουν, δεν υπάρχουν κανόνες. Φαίνονται υπέροχα με φούστες, φορέματα, σορτς και cropped παντελόνια. Τα τέλεια παπούτσια για τα βραχιόλια ποδιού είναι σανδάλια ή σαγιονάρες ή ακόμα και ψηλοτάκουνα. Αν προτιμάτε το αθλητικό look, θα μπορούσατε να φορέσετε το βραχιόλι σας με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, φυσικά